Thalía dedică tuturor femeilor un mesaj special. Diva a făcut o paralelă între trecut și prezent

Publicat pe 09.03.2023 la 14:10 Actualizat pe 09.03.2023 la 14:55

Thalía dedică tuturor femeilor un mesaj special. Diva a făcut o paralelă între trecut și prezent cu un videoclip publicat pe pagina sa de socializare.

Thalia poartă o bluză transparentă și un sacou negru

Thalía dedică tuturor femeilor un mesaj special

Getty Images

Thalía este una dintre cele mai recunoscute artiste din lume. S-a căsătorit cu Tommy Mottola în anul 2000, atunci când deja era cunoscută pretutindeni. Cu toate că la început s-a zvonit că această uniune nu ar rezista trecerii timpului, cei doi au demonstrat contrariul. În tot timpul acesta, vedeta a continuat să uimească pe toți cu talentul său.

Thalia dedică tuturor femeilor un mesaj special

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Thalía a ținut să dedice un mesaj special tuturor fanelor sale. A transmis câteva cuvinte scrise, dar și un videoclip postat pe pagina sa de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Frumuseților, astăzi este o zi în care să ne amintim cât suntem de puternice și cum esența feminină transformă totul în detaliu. Când eram mică, nu se folosea termenul putere. Era de fapt, tu poți, poți să faci atât și mai mult. Am avut norocul de a mă naște într-o familie cu o gândire diferită. Mama ne-a spus de mici că luptam împotriva curentului, în defensivă. Trebuia să luptăm în fiecare minut pentru a distruge barierele respectului, limitelor cu ceilalți și să ne căutăm puterea între noi.

Citește și: Thalia a sărbătorit Valentine’s Day singură? Mesajul care a pus fanii pe gânduri în legătură cu relația sa cu Tommy Mottola. Vedeta și-a cumpărat singură flori

Frumuseților, am reușit să ne revendicăm drepturile după ani de luptă și ne-am ridicat vocea. Acest mesaj este de fapt pentru a vă spune că deși cu frică, noi continuăm, împreună ca surorile. Pentru că nu ar fi nimic mai frumos astăzi decât să împărtășim iubirea și respectul. Mergeți și urmați-vă visele. Nu sunteți singure. Ne avem una pe cealaltă. O zi fericită a femeii!”, a scris Thalia.

În ceea ce privește viața personală, Thalia se află în mijlocul unor supoziții legate de separarea de Tommy Mottola. Se spune că magnatul ar fi înșelat-o cu Leslie Shaw. Cei doi nu au vorbit pe subiect, însă au continuat să-și ofere mesaje romantice în mediul online.

Thalia și Tommy Mottola, în mijlocul zvonurilor legate de separare

Unul dintre cele mai solide cupluri din lumea spectacolului este format din Thalia și Tommy Mottola. Cu toate acestea, după 23 de ani de căsnicie, acesta se pare că au probleme în căsnicie. La scurtă vreme de la apariția speculațiilor, magnatul a postat un mesaj în mediul online.

Citește și: Care este porecla pe care Tommy Mottola o folosește pentru Thalía. Sunt ani de când o alintă astfel, însă puțini și-au dat seama

“La mulți ani, fratelui meu mai mare! Atâta istorie împreunp! La cei 50 de ani ai mei, naș la nunta mea, mi-ai prezentat-o pe iubirea vieții mele, Thalia.”, a scris Tommy Mottola. Ariadna Thalía Sodi Miranda l-a cunoscut pe magnatul din SUA la scurtă vreme după ce a cunoscut succesul în lumea telenovelelor. Aceasta a triumfat și în muzică. A scos hituri precum “Amor a la Mexicana” și “Arassando” și întotdeauna a știut cum să fie alături de publicul său.

Tommy Mottola este un recunoscut impresia din industria muzicii din SUA. Este coproprietar al companiei Casablanca Records ce s-a alăturat Universal Music Group. Înainte de a se căsători cu Thalia a avut o relație tumultoasă cu Mariah Carey, între 1993 și 1998. Aceasta din urmă a spus întotdeauna că i-a displăcut această uniune. Pe atunci, vedtea avea 24 de ani, iar magnatul avea 43 de ani.

În articolul

Thalía dedică tuturor femeilor un mesaj special. Diva a făcut o paralelă între trecut și prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x