Thalia a lansat un nou hit! Diva latino a bifat o apariție de sanzație în videoclip și transmite mesaje cu subînțeles

Publicat pe 03.12.2023 la 16:46 Actualizat pe 03.12.2023 la 18:13

Artista mexicană Thalia face din nou valuri în lumea muzicală cu noul său hit, "Choro". În acest cântec, Thalia se aventura în lumea "corridos tumbados", un gen muzical popular în cultura mexicană, și încurajează femeile să se elibereze de bărbații vorbăreți și aroganți care încearcă să le cucerească prin cuvinte dulci, dar "lipsite de sinceritate".

Thalia

Gettyimages.com

"Choro" este al doilea single de pe viitorul album al artistei intitulat "A Mucha Honra". Potrivit billboard.com, albumul a fost prezentat în exclusivitate în octombrie la Billboard Latin Music Week și promite să fie o "explozie de sunete și energie latină", relatează presa de peste hotare.

Thalia a colaborat la scrierea piesei cu Dania de la Estilo Sin Límite, iar rezultatul este un adevărat deliciu, la fel ca apariția sa în videoclip

Cântecul a fost produs de Edgar Rodríguez de la Yellow Room și produs în mod executiv de Jimmy Humilde. Thalia a colaborat la scrierea piesei cu Dania de la Estilo Sin Límite, iar rezultatul este un adevărat deliciu!

Titlul piesei, "Choro", este un termen în argoul mexican care se referă la "o persoană exagerată sau mincinoasă care încearcă să-i impresioneze pe ceilalți cu vorbe goale și complimente fără substanță". Prin versurile sale, Thalia spune: "Choro, știu că are un choro foarte bun/ Dar eu nu mai plâng pentru el/ Nu sunt ca fosta lui iubită, mă perfecționez". Versuri care fac referire la veșnicul discurs de încurajare al Thaliei pentru femei, acela de a fi independente și de a respinge relațiile toxice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul piesei, regizat de Lalo González (cunoscut sub numele de Lalo the Giant), este plin de culoare și energie. Thalia și colaboratorul său, Estilo Sin Límite, sunt surprinși în decoruri suburbane și rurale, înconjurați de mariachis și de un grup de femei. Imaginile sugerează o atmosferă de sărbătoare și de eliberare, în care femeile se distrează și se bucură de viață fără a depinde de bărbații care le fac curte.

Aceeași publicație relatează că "Choro" este un imn al "femeilor puternice care nu se lasă influențate de vorbe goale și care își trăiesc viața în propriii termeni".

În articolul

Thalia a lansat un nou hit! Diva latino a bifat o apariție de sanzație în videoclip și transmite mesaje cu subînțeles

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x