Thalía a apărut în emisiunea faimoasei Kelly Clarkson și a vorbit despre etapa melodiei Amor a la mexicana. Ce cadou i-a făcut diva muzicii latino

Publicat pe 16.02.2024 la 15:32 Actualizat pe 16.02.2024 la 18:34

Thalía a fost invitată în cadrul emisiunii prezentate de Kelly Clarkson, acolo unde a vorbit despre etapa piesei Amor a la mexicana și care este povestea stilului pe care l-a abordat în trecut.

artistă zâmbește

Thalía a apărut în emisiunea faimoasei Kelly Clarkson și a vorbit despre etapa melodiei Amor a la mexicana

Instagram

După o perioadă în care Thalía a ajuns iar în atenția fanilor în legătură cu viața amoroasă, diva muzicii latino a ajuns să fie prezent în cadrul emisiunii prezentate de Kelly Clarkson.

Thalía a apărut în emisiunea faimoasei Kelly Clarkson și a vorbit despre etapa melodiei Amor a la Mexicana

Ca de obicei, diva muzicii latino impresionează cu stilul său aparte. A îmbrăcat o ținută din jeans și părul l-a lăsat pe spate într-un mod natural. Are peste 20 de milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 10 mii de fotografii și filmulețe. Născută pe 26 august 1971, de-a lungul timpului a impresionat fanii cu piesele pe care le-a lansat, dar și cu personajele pe care le-a interpretat în melodii celebre. Lansat în 1997, Amor a la mexicana este melodia care a reușit să o propulseze pentru o lungă perioadă de timp în cele mai bune topuri din lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că a fost judecată pentru căsnicia sa cu Tommy Mottola în 2000, a demonstrat că fără ajutorul magnatului și-a construit o carieră impresionantă. Recent a fost invitată în cadrul emisiunii lui Kelly Clarkoson, acolo unde a vorbit despre epoca în care a lansat melodia Amor a la mexicana.

“Thalia a fost întotdeauna un fashion icon, evident.”, a mărturisit Kelly Clarkson în propria emisiune. Artista a punctat faptul că unul dintre cele mai incredibile stiluri pe care le-a încercat vreodată a fost ținuta purtată în videoclipul piesei Amor a la mexicana.

“Oh, am o melodie care este printre cele mai de succes melodii ale mele. Adevărul e că mexicanii iubesc stilul, nu? Am fost în Europa, îmi amintesc că era vorba despre Spania, am fost acolo și am spus că trebuie să prezint ceva foarte puternic și diferit. Am spus că vreau niște chitare aici și un sombrero, cumva, undeva. Ei au făcut o fustă, ca o fustă sombrero și cu chitarele acelea și a fost un șoc pentru toată lumea.”, a mărturist Thalia.

Thalia nu știa engleză când s-a întâlnit pentru prima oară cu Tommy Mottola

Invitată în cadrul emisiunii faimoasei Kelly Clarkson pentru a-și prezenta noul albium “A mucha honra”, diva muzicii latino a vorbit despre perioada în care l-a cunoscut pe Tommy Mottola, la începutul relației lor.

În prezent, toată lumea știe că Thalia și Tommy Mottola s-au cunoscut prin intermediul faimoșilor Gloria și Emilio Estefan.

“A fost o întâlnire pe nevăzute. Emilio îmi tot spunea că avea un prieten. E exact ca tine, timp de un an mi-a spus încontinuu că trebuie să-l cunosc. Nu aveam nicio idee la ce să mă aștept și când l-am văzut am zis că el este bărbatul meu. El m-a văzut și a zis că sunt îngerul lui. E ca în vise, ca în povești.”, a povestit Thalia. Cei doi sunt împreună de 23 de ani.

În articolul

Thalía a apărut în emisiunea faimoasei Kelly Clarkson și a vorbit despre etapa melodiei Amor a la mexicana. Ce cadou i-a făcut diva muzicii latino

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x