Thalía și actorul Jaime Camil au format un cuplu. Care a fost motivul pentru care s-au despărțit

Publicat pe 04.03.2024 la 11:13 Actualizat pe 04.03.2024 la 11:41

În anii '90 cei doi au format un cuplu pentru o perioadă scurtă de timp. În articolul de mai jos vorbim despre motivele care au dus la ruptura relației.

cântăreață poartă un top decoltat și zâmbește, actor poartă ochelari de vedere

Thalía și actorul Jaime Camil s-au iubit pentru o perioadă scurtă de timp, înainte ca relația lor să ia sfârșit din cauza unor circumstanțe create de diva latino

Instagram/Getty Images

Diva muzicii latino este deja faimoasa pentru relația de lungă durată pe care a format în anul 2000 cu magnatul Tommy Mottola. Cu toate acestea, nu au fost lăsate uitării celelalte parteneriate amoroase pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Unul dintre acestea a fost alături de actorul Jaime Camil. Cei doi s-au cunoscut atunci când artista era doar o adolescentă. La scurt timp s-au transformat în cei mai apreciați parteneri din industria divertismentului. Relația lor a durat doar 1 an.

Thalía și actorul Jaime Camil au format un cuplu

A fost actorul celebru din Mexic cel care a vorbit despre perioada în care a fost partenerul faimoasei Thalía. Invitat în cadrul emisiunii lui Paty Chapy, Acesta a vorbit despre viața personală și profesională.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Da, dar a fost acum mulți ani. Nu e ca și cum am avut multe iubite deodată. Am avut partenere pentru că eram imatur și eram un băiat căruia nu-i plăcea să fie singur. Am fost foarte iubăreț, dar în același timp mi-am respectat iubitele. Potrivit unei publicații celebre în lume, cei doi s-au cunoscut în adolescență, asta pentru că urmau același liceu în Mexic, arată elfinanciero.com.mx.

Chiar dacă cei doi nu au dezvăluit niciodată cum a început romanța lor, într-o conversație actuală cu un celebru influencer din Mexic, Jaime Camil a rememorat acea perioadă cu interpreta piesei “ No me enseñaste”.

Citește și: Thalía este din nou criticată de fani. De data aceasta se spune că diva apelează la prea multe filtre

“Foarte drăguță Thalia, adorabilă. Mi-a fost foarte bine atunci, dar nu-mi mai aduc aminte detalii. Eram adolescenți, a durat un an relația, nu-mi aduc amintesc.”, a spus acesta. În varii ocazii a punctat faptul că are amintiri plăcute din acea perioadă.

“Era o relație foarte liniștită, foarte drăguță, onestă.”, a comentat actorul într-o conversație cu prezentatorul Pedro Sevcec în anii ’90. În 2021, atunci când Jaime Camil a fost întrebat despre motivele care au dus la ruptură a specificat că artista ar fi ales această cale.

“Când ai o relație frumoasă și se termină din varii motive, bineînțeles că doare. Sunt ciclurile vieții care trebuie să ajungă la final. Relația s-a terminat pentru că ea a primit o oferă foarte importantă de muncă din Spania.”, a spus acesta. De asemenea, a punctat că relația cu mama vedetei nu era una tocmai pozitivă.

Care a fost deznodământul relației dintre Thalia și Jaime Camil

Chiar dacă cei doi au avut o relație extrem de puternică, se pare că mama Thaliei i-a controlat cu adevărat viața. Atunci când actorul a încercat să o contacteze pe fosta sa parteneră în Spania, mama acesteia nu a ținut să transmită mesajul.

Citește și: Locația mai puțin obișnuită în care Thalia a ales să se fotografieze. Cum a apărut pe internet diva muzicii latino

În prezent, cei doi sunt căsătoriți cu persoane diferite. Thalia a oficializat relația cu Tommy Mottola în 2000, într-o nuntă care a fost transmisă pretutindeni. În ceea ce-l privește pe Jaime Camil, acesta formează un cuplu cu Heidi Balvanera. Thalia are peste 20 de milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde în prezent comunică cu fanii din toată lumea.

În articolul

Thalía și actorul Jaime Camil au format un cuplu. Care a fost motivul pentru care s-au despărțit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x