Thalía surprinde cu silueta sa în costum de baie la 51 de ani. Vedeta a fost atât criticată cât și lăudată în cel mai nou filmuleț din mediul online

Publicat pe 19.07.2023 la 11:36 Actualizat pe 19.07.2023 la 12:28

Thalía demonstrează încă o dată că timpul a rămas în loc pentru ea. În cel mai recent videoclip publicat pe internet, vedeta își arată silueta de viespe într-un costum de baie din două piese.

Thalía poartă o bluză colorată cu umăr gol

Thalía surprinde cu silueta sa în costum de baie la 51 de ani

Getty Images

Mereu s-a vehiculat că în tinerețea sa cântăreața mexicană a ținut să fie supusă unei intervenții chirurgicale pentru a-și scoate coastele, lucru pe care întotdeauna l-a negat. În prezent, câteva imagini apărute pe pagina personală de socializare au uimit fanii.

Thalía surprinde cu silueta sa în costum de baie la 51 de ani

Cu fiecare ocazie, vedeta a luat în râs comentariile care s-au spus despre ea în mediul online. În videoclipul piesei Arrasando, vedeta apare cu abdomenul la vedere, astfel că se pot observa mici diferențe în ceea ce privește silueta sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ba că m-am îngrășat, ba că am slăbit, ba că n-am coaste, acum am răspuns pentru orice lucru.”, a reacționat Thalía în anii 2000 în ceea ce privește tema piesei Arrasando, atunci când zvonurile legate de silueta sa au continuat. Îmbrăcată într-un costum de baie roz, din nouă piese, așa apare diva în cel mai recent videoclip din mediul online.

Și-a lăsat părul desprins și poartă ochelari de soare, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară. A primit peste 11 mii de răspunsuri la ultima postare, iar fanii au criticat-o, dar au și lăudat-o pentru silueta sa.

“Spectaculos”, “Corp mai frumos ca al oricărei fetițe”, „Disciplina se observă”, “Zeiță”, “Să-mi explice cineva, tânără de 24 de ani”, “Divină”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Thalía se află în plină promovare a primului său documentar “Thalia’s Mixtape”. Are peste 20 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 10 mii de fotografii și filmulețe. Nu a renunțat niciodată la cariera sa de artistă și acest lucru se poate observa cu ochiul liber din toate postările pe care pe promovează pe rețelele sociale. Este căsătorită cu Tommy Mottola încă din 2000 și împreună au doi copii, o fetiță și un băiețel.

Mesajul pe care Thalía l-a transmis către soțul său, Tommy Mottola

Diva a ținut să-i transmită partenereului său un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere. Magnatul a împlinit 75 de ani, iar Thalía a publicat un videoclip pe pagina personală de Instagram cu această ocazia. A mărturisit că este o adevărată inspirație pentru ea și că își dorește să aibă viață plină de iubire și frumusețe.

“La mulți ani frumosului meu soț! Tu meriți toate binecuvântările, toată fericirea, toată iubirea din lumea. Dumnezeu să te binecuvânteze, dragul meu. Ești o adevărată inspirație, un tată minunat, un partener incredibil și un geniu incomparabil. Sper ca acest an să-ți fie plin cu sănătate, zâmbete, îmbrățișări și dragoste în numele lui Iisus. Te iubesc, iubirea mea! La mulți ani, celui mai frumos!”, a scris vedeta pe pagina sa personală.

La scurtă vreme, Tommy Mottola i-a răspuns mesajului și nu s-a sfiit să-i scrie câteva cuvinte care au emoționat cu adevărat fanii.

“Ești dragostea în lumina vieții mele și în fiecare zi strălucești și mai tare. Te iubesc mereu și pentru totdeauna, îngerul meu frumos.”, a scris acesta. Cu toate că au avut mai multe zvonurile în legătură cu separarea, cei doi rămân în continuare împreună.

În articolul

Thalía surprinde cu silueta sa în costum de baie la 51 de ani. Vedeta a fost atât criticată cât și lăudată în cel mai nou filmuleț din mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x