The Road: The Tragedy of One, un nou serial coreean disponibil în AntenaPLAY

Publicat pe 08.06.2023 la 10:45 Actualizat pe 08.06.2023 la 10:54

The Road: The Tragedy of One este noul serial coreean pe care abonații îl pot viziona în AntenaPLAY. Pe parcursul a 12 episoade, iubitorii de K-drama pot urmări o poveste despre comunitatea înaltei societăți din Coreea de Sud, unde are loc o crimă. Drama aduce în prim-plan și modul în care oamenii cu influență își folosesc puterea în scopuri personale prin manipularea maselor.

AntenaPLAY

The Road: The Tragedy of One este un serial sud-coreean lansat în anul 2021. Regizat de Kim No-won cu Ji Jin-hee și Yoon Se-ah în rolurile principale, serialul e inspirat de cartea lui Rintaro Norizuki.

The Road: The Tragedy of One, disponibil în AntenaPLAY

Serialul The Road: The Tragedy of One spune povestea unei tragedii, a dorințelor ascunse, secretelor bine păstrate și a vinovăției locuitorilor din „Royal the Hill”. Acesta e locul unde trăiesc elitele înaltei societăți, cei mai bogați oameni din Coreea de Sud.

Baek Soo-hyeon (Ji Jin-hee) este o vedetă de televiziune cu convingeri puternice, o persoană publică în care toți au încredere. Cuvintele lui sunt asimilate drept adevărul absolut. În realitate, este un om fără scrupule și va folosi orice mijloace pentru a obține ceea ce își dorește.

Este căsătorit cu Seo Eun-soo (Yoon Se-ah), care este fiica președintelui grupului Jegang, o personalitate influentă în lumea politică și economică.

Într-o noapte ploioasă, au loc o răpire și o crimă. Secretele legate de aceasta duc la tăcere, evitare și confuzie, ceea ce atrage în cele din urmă o altă tragedie. Descoperă și tu o poveste captivantă despre secrete, dorințe, remușcări și salvare!

Ce vezi în AntenaPLAY

Pentru iubitorii de seriale, în AntenaPLAY ai sezoane integrale din cele mai vizionate producții ale momentului. Hotel Portofino, Makari: Sicilian Mysteries, Prison Island sau No Boundary se numără printre ele.

Un alt super serial care este disponibil în AntenaPLAY este O poveste cu zâne. Serialul turcesc e o poveste drama romance lansată în 2022. Cu Alina Boz în rol principal, producția a câștigat popularitate imediat după lansare și a primit recenzii bune din partea publicului.

Abonații platformei se vor putea bucura în curând de o altă k-drama de succes – A Piece of Your Mind, dar și de sezonul 2 din Hotel Portofino și Makari: Sicilian Mysteries, Forgive Me God, State Secrets sau Disappeared.

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group. În plus, aceștia se pot bucura de emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale.

Zeci de filme românești, competiții sportive LIVE pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră, toate sunt disponibile în AntenaPLAY.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Tot ce vrei e să dai PLAY!

În articolul

The Road: The Tragedy of One, un nou serial coreean disponibil în AntenaPLAY

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x