Top lucruri neștiute până acum despre actrița Tuba Büyüküstün. Află detalii interesante

Publicat pe 17.03.2024 la 18:30 Actualizat pe 17.03.2024 la 08:52

Află tot ce nu știai despre Tuba Büyüküstün, protagonista seriei Asi - Împotriva destinului. O vedetă discretă în ceea ce privește viața personală, a reușit întotdeauna să rămână pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor.

actrița poartă părul prins în coc și o rochie maro deschis

Tuba Büyüküstün este mama a două fete și locuiește în Paris

Happy Channel

De la un trecut în care și-a realizat specializarea în cadrul facultății de design, până la viața de familie în mediul privat, află tot ce nu știai despre vedeta ta preferată. Protagonista din Asi – Împotriva destinului locuiește în prezent alături de fiicele sale în Paris, locul în care s-a și căsătorit, dar a și divorțat ulterior.

Top lucruri neștiute până acum despre actrița Tuba Büyüküstün

De la filme, la seriale sau piese de teatru, această vedetă din Turcia le-a realizat pe toate. Poate fi urmărită și pe diverse platforme de streaming și este pregătită să revină în atenția fanilor, întotdeauna cu noi obiective profesionale. Are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde de cele mai multe ori publică imagini și filmulețe din viața profesională.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este discretă în ceea ce privește viața de familie și rareori le arată fanilor ipostaze cu fiicele sale gemene. Născută pe 5 iulie 182 în Turcia, aceasta are legături strânse cu orașul Erzurum, locul natal al părinților săi. Este absolventă a Mimar Sinan University, acolo unde și-a ales specializarea design și costume. Absolventă în 2004, a decis în cele din urmă să-și dedice viața profesională actoriei.

A fost prima actriță nominalizată în cadrul premiilor Emmy, la cel de-al 42-lea eveniment cu rolul Melek în drama 20 minutes. Și-a anunțat comunitatea de fani că din 2014 este ambasador UNICEF Turcia, acolo unde se implică pentru îmbunătățirea drepturilor copiilor nevoiași. În 2012 a devenit mămică pentru prima oară, atunci când a adus pe lume gemenele Maya și Toprak.

Talentată, frumoasă și adorată de fani, a reușit să-i surprindă indiferent de rolul pe care l-a jucat. E una dintre cele mai bune plătite actrițe din Turcia la momentul actual, cu toate că locuiește în Paris. S-a căsătorit cu actorul Onur Saylak, însă relația celor doi nu a trecut testul timpului. Cei doi au divorțat în 2017. Provine dintr-o familie care nu are origini în domeniul actoriei, însă ea a demonstrat că talentul nu trebuie neapărat moștenit.

Care sunt cele mai cunoscute producții în care a jucat Tuba Büyüküstün

Cu toate că a jucat în nenumărate filme și seriale, printre cele mai cunoscute de publicul larg sunt Gülizar în 2004, My father and my son în 2005, acolo unde a împărțit platourile de filmare împreună cu Halit Ergenç, Asi – Împotriva destinului în 2007, acolo unde a interpretat rolul principal timp de două sezoane. A mai fost filmul More în 2017, acolo unde a interpretat rolul Ahra.

Printre pasiunile sale atunci când nu se află pe platourile de filmare se numără publicitatea și croitoria. O actriță căreia nu-i place să se dezică de la momentele aventuroase alături de cei dragi, în ceea ce privește sporturile de iarnă se arată încântată de patinaj și ski. A avut debutul în cadrul serialelor în 2003 și de atunci numele său a apărut în nenumărate producții. În 2010 a avut deja prima său rol principal. A jucat și în Rise of Empires: Ottoman. A apărut în mai multe reclame ale diferitelor branduri.

În articolul

Top lucruri neștiute până acum despre actrița Tuba Büyüküstün. Află detalii interesante

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x