Totul despre serialul Șansa vieții mele - Hayatımın Şansı. Află detalii despre îndrăgita producție turcească

Publicat pe 31.01.2024 la 14:18 Actualizat pe 31.01.2024 la 15:21

Șansa vieții mele - Hayatımın Şansı se numără printre producțiile de succes ale Turciei, având premiera în 2022. Află totul despre serialul celebru și vezi ce actori are în distribuție.

actrița poartă părul desprins

Totul despre serialul Șansa vieții mele - Hayatımın Şansı

Instagram

Șansa vieții mele este unul dintre serialele apreciate ale Turciei. Cu o poveste incredibilă și distribuție de excepție, a reușit încă de la început să cucerească publicul. Află tot ce trebuie să știi despre producția cunoscută în lumea întreagă.

Totul despre serialul Șansa vieții mele - Hayatimin Sansi

Yonca ( Șifanur Gul) este o mamă singură care se chinuie să-și crească fiica de 5 ani în singurătate. Cele două sunt sărace, dar se au una pe cealaltă și trăiesc totuși o viață fericită. La un moment dat, viața celor două se schimbă atunci când tatăl fetiței reapare în peisaj și își cere drepturile. Ulterior, Yonca este nevoită să-și părăsească locuința și ulterior este concediată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totul se schimbă pentru tânăra Yonca și evenimentele care vor avea loc în viața sa vin ca să demonstreze acest lucru. Serialul a avut premiera în Turcia între 2022 și 2023 și a avut două sezoane. Actorii care fac parte din distribuție sunt Alican Yucesoy, Sifanur Gul, Erkan Avci, Ilker Kizmaz, Acelya Devrim Yilhan, Orcun Iynemli, Asli Samat, Hira Su Yildiz și alții.

Citește și: Totul despre actrița Șifanur Gül din serialul turcesc Bariere invizibile. Află detalii despre îndrăgita vedetă

Şifanur Gül, actrița principală din proiectul Șansa vieții mele, a primit premiul Rising star în cadrul GQ Turkey Men of the Year Award în 2023. Are peste 150 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste 160 de fotografii și filmulețe. S-a născut în Ankara în 1997 și a urmat studiile de actorie în cadrul unei facultăți din țara natală.

A jucat în seriale precum My Name is Melek (2019), I Loved You Once (2019), My Life's Chance (2022), Bird Flight (2022), Glass Ceilings (2021), Uyanış: Büyük Selçuklu (2020) și Gülperi (2020). La finalul sezonului, mulți s-au întrebat care a fost motivul pentru care serialul nu a mai continuat.

Care a fost motivul finalizării seriei Șansa vieții mele

Serialul Șansa vieții mele a devenit o adevărată producție de urmărit în țara natală. De asemenea, serialul se află și în atenția fanilor din România.

Citește și: Aytaç Şaşmaz şi Şifanur Gül, din Bariere invizibile, pregătesc un test special pentru serialul TV Altın Kafes. Ce se va întâmpla cu cei doi actori

Super-serialul turcesc Șansa vieții mele este disponibil online în AntenaPLAY. În fiecare vineri, abonații platformei se pot bucura de un nou episod din producția lor preferată. Deși a devenit un serial îndrăgit de toată lumea, în cele din urmă sezonul 2 a ajuns la final cu cel de-al 9-lea episod. Se pare că cifrele scăzute au dus la decimarea poveștii.

La scurtă vreme de la finalul proiectului Șansa vieții mele, actrița Şifanur Gül a început proiectul Altın Kafes. Cu toate acestea, nu a reușit să se impună în aceeași manieră. Joacă alături de actorul Aytaç Şaşmaz, însă aportul pe care l-au adus internauții în mediul online a fost unul negativ. Curiozitatea însă a rămas, iar povestea celor doi pe micile ecrane nu a putut scăpa privitorilor.

“Este incredibil să lucrez cu Aytac. Pentru mine, cel mai bun lucru atunci când jucăm împreună este că ne înțelegem corect și ușor pe platourile de filmare.”, a transmis actrița. Acestea au fost și cuvintele exacte ale actorului turc. În prezent actrița se bucură de succes pe toate planurile.

În articolul

Totul despre serialul Șansa vieții mele - Hayatımın Şansı. Află detalii despre îndrăgita producție turcească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: „S-a mutat special din București!”
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x