Tragica poveste de dragoste pe care a trăit-o Thalia la doar 19 ani. Cum a rămas “văduvă”

Publicat pe 19.01.2024 la 22:00 Actualizat pe 19.01.2024 la 11:40

În prezent diva este căsătorită cu Tommy Mottola, însă la 19 ani a trăit o poveste de iubire ce a avut un final tragic. Despre ce este vorba.

Thalia poartă părul lung

Tragica poveste de dragoste pe care a trăit-o Thalia la doar 19 ani.

Profimedia Images

Cântăreața a avut o relație foarte importantă în trecut dar care s-a finalizat cu trecerea în neființă a partenerului. Chiar dacă istoria istoria parteneriatelor amoroase ale faimoasei Thalia nu este amplă, a fost o romanță clasată ca fiind una dintre cele mai importante.

Tragica poveste de iubire pe care a trăit-o Thalia la doar 19 ani

Diva este recunoscută pentru relația de 24 de ani pe care o trăiește alături de Tommy Mottola. Cu toate acestea, la 19 ani vedeta și-a finalizat o istorie amoroasă într-un mod tragic. Alfredo Diaz Ordaz, cel pe care l-a cunoscut în 1989, a fost în spatele primelor discuri de debut ale vedetei ca și solistă, Thalia y mundo de cristal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Relația dintre cei doi a fost cea mai de succes la acea vreme și amândoi păreau la fel de îndrăgostiți, chiar dacă exista o diferență de vârstă de 20 de ani. Romanța lor a durat patru ani și chiar au existat planuri de nuntă. Într-un interviu pe care Thalia l-a oferit în anul 2000, aceasta vorbea și despre un inel de logodnă și invitații de nuntă.

Citește și: Cum arăta Thalia, “Regina Telenovelelor” în copilărie. Cât de frumoasă era vedeta în fragedă vârstă

“Încă am inelul, rochia de mireasă și invitațiile trimite tuturor.”, a spus Thalia acum multă vreme. Cu toate acestea, nunta nu a mai avut loc din cauza faptului că fiul fostului președinte Alfredo Diaz Ordaz s-a stins din viață în 1993, victimă a hepatitei. Thalia a aflat despre teribila veste când se afla pe platourile de filmare ale telenovelei Marimar și astfel a relatat cum a trăit totul.

“A fost teribil pentru că filmam scena în care mă aflu la fereastră, cea de început, atunci când Marimar ieșea cu cățelușul său. Filmam și mama mea mi-a spus că mă caută cineva la telefon. Am aflat vestea că a murit, am rămas stană de piatră, am fost în stare de șoc, ca și când asta nu s-ar fi întâmplat. Am ieșit și am alergat, am lăsat mâncarea, totul. Simțeam că leșin, m-am simțit rău.”, a povestit Thalia.

El este soțul faimoasei Thalia

În ceea ce o privește, după mai multe relații eșuate, interpreta piesei Amor a la mexicana și-a găsit jumătatea în persoana lui Tommy Mottola cu care este căsătorită din anul 2000. În ciuda zvonurilor legate de separare apărute de-a lungul timpului, cei doi se iubesc mai mult ca oricând.

Sunt părinții a doi copii: Sabrina Sakaë Mottola Sodi și Matthew Alejandro Mottola Sodi. Aceștia apar rareori în fotografiile publicate de mama lor celebră în mediul online. Thalia are peste 21 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 10 mii de fotografii și filmulețe. A știut întotdeauna să țină pasul cu schimbările în materie de muzică și recent a lansat un documentar, dar și piese care au readus-o în atenția fanilor de pretutindeni. S-a arătat dornică să colaboreze cu artiști ai noii generații, iar internauții i-au aplaudat încercările. În cea mai recentă postare se află alături de celebra Karol G într-o discuție sinceră despre industra diverstismentului și schimbările sale.

În articolul

Tragica poveste de dragoste pe care a trăit-o Thalia la doar 19 ani. Cum a rămas “văduvă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x