Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului a împărtășit o experiență interesantă cu fanii săi. Despre ce este vorba

Publicat pe 22.02.2024 la 13:30 Actualizat pe 22.02.2024 la 12:34

Tuba Büyüküstün a ținut să împărtășească cu fanii din mediul online o experiență cel puțin interesantă. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual.

Tuba Büyüküstün poartă o bluză cu mânecă lungă și are părul desprins

Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului a împărtășit o experiență interesantă cu fanii săi

Happy Channel

Cei mai mulți și-ar dori să aibă faima și popularitatea care o înconjoară acum pe vedeta Tuba Büyüküstün, protagonista din Asi – Împotriva destinului.

Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului a împărtășit o experiență interesantă cu fanii săi

Cu toate acestea, doar una este vedeta care a reușit să-i surprindă pe fanii de pretutindeni. A trecut totuși printr-un proces dificil de-a lungul timpului, în special pe plan profesional. Proiectele în care s-au implicat i-au adus recunoaștere internațională. Astăzi, Tuba Büyüküstün este una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Entuziasmul și determinarea au făcut-o să se înalțe pe culmi pe care alții nu le credeau posibile. A reușit să atragă atenția și în mediul onine, acolo unde până în prezent are 6 milioane de fani. Recent, fanii au fost foarte atenți la videoclipuri în care vedeta îi întreabă ce înseamnă succesul pentru cei mai mulți dintre aceștia. De asemenea, și-a exprimat și propria părere în legătură cu acest subiect. Modul de a comunica i-a luat prin surprindere pe internauți care și-au dat seama că și Tuba Büyüküstün este o persoană la fel de simplă ca toți ceilalți.

Citește și: Tuba Büyüküstün si Murat Boz surprind în cea mai recentă producție turceasca. Actrița a renunțat la părul lung

“Să fii simplu înseamă să fii calm, împlinit, nebun. Cum ești este deja lux, nu ai nevoie de alte lucruri pentru a fi tu însuți, pentru a te exprima, pentru a spune că ești aici.”, a declarat vedeta, arată seriesturkish.com. Ulterior, fanii au intervenit cu aprecieri și comentarii, fiind impresionați.

Serialul Zeytin Ağacı (The Olive Tree) în care Tuba Büyüküstün joacă rolul de protagonistă. Programat să fie difuzat pe o platformă de streaming în 2022. Audiența a fost impresionată de povestea care a rămas și astăzi în atenția tuturor. Zeytin Ağacı a fost scrisă de Nuran Evren Şit, fiind dezvăluite astfel mai multe frumuseți ale regiunii Turciei.

Tuba Büyüküstün, remarcabilă într-un serial inedit

Echipa din care face parte și Tuba Büyüküstün s-a reunit pentru pentru cel de-al doilea sezon al seriei. Printre actori se numără și Seda Minister, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Serkan Altunorak, Füsun Demirel, Fırat Tanış și Rıza Kocaoğlu.

Citește și: Tuba Büyüküstün a îmbrăcat două rochii inedite în cadrul Paris Fashion Week. Sandalele cu toc pe care le-a purtat vedeta au reușit să atragă atenția

Vedeta din Asi – Împotriva destinului a fost mai mult decât bucuroasă să se reunească cu prietenii din serie. Și-a împărtășit sentimentele și în mediul online.

“Am așteptat multă vreme să o întâlnesc pe Ada din nou, să-i întâlnesc pe toți din nou. Chiar dacă a trecut multă vreme. Să o regăsesc încă o dată, să o redescopăr, să o pierd, să încep această călătorie într-un alt mod, abia aștept.”, a transmis vedeta pe pagina personală de socializare. S-a născut pe 5 iulie 1982 în Turcia și a primit de-a lungul timpului mai multe premii importante pentru cariera sa.

A avut debutul în 2003, cu patru episoade în Sultan Makamı. A urmat apoi rolul Zarife în Çemberimde Gül Oya, regizat de Çağan Irmak. În 2005 a apărut în seria Ihlamurlar Altında, regizată de Aydın Bulut. Până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe, fiind toate la fel de apreciate de cei din jur. Locuiește în Franța alături de fiicele sale.

În articolul

Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului a împărtășit o experiență interesantă cu fanii săi. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x