Tuba Büyüküstün o susține pe Demet Evgar în demersurile sale ca ambasadoare a drepturilor femeilor din întreaga lume. Ce mesaj i-a transmis

Publicat pe 12.03.2024 la 12:37 Actualizat pe 12.03.2024 la 13:54

La scurt timp după ce Demet Evgar și-a lansat mesajul cu ocazia zilei de 8 martie, a fost Tuba Büyüküstün cea care a susținut-o pe colega sa actriță. Ce cuvinte i-a lăsate scrise protagonista din Asi - Împotriva destinului.

actrițe se uită la cameră și zâmbesc

Tuba Büyüküstün o susține pe Demet Evgar în demersurile sale ca ambasadoare a drepturilor femeilor din întreaga lume

Profimedia Images

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor, Demet Evgar a fost cea care a surprins încă o dată cu apariția sa în mediul online. Protagonista din Flăcările Destinului s-a așezat la pupitrul știrilor, acolo unde a vorbit despre drepturile tuturor femeilor din lumea întreagă. Cea care a aplaudat-o și i-a lăsat un mesaj emoționant, a fost o altă vedetă extrem de îndrăgită în Turcia.

Tube Büyüküstün o susține pe Demet Evgar în demersurile sale ca ambasadoare a drepturilor femeilor din întreaga lume

Demet Evgar este ambasador UN Women Goodwill în Turcia, așa cum în toată lumea există celebrități care s-au alăturat acestei mișcări. De fiecare dată, vedeta din Flăcările destinului apare în mediul online pentru a-și spune cu tărie punctul de vedere în ceea ce privește traiul femeilor de pretutindeni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost chiar Demet Evgar cea care a citit primul buletin de știri. Acesta a fost de neînțeles și plin de cuvinte lipsă. Ulterior, vedeta a punctat faptul că viața ar exista în acest fel dacă munca și existența femeilor ar fi minimizată. La scurtă vreme, a fost colega Tuba Büyüküstün cea care a ținut să o susțină.

Citește și: Demet Evgar reușește să atragă simpatia fanelor pe micile ecrane. Actrița susține drepturile femeilor în totalitate

“Un exemplu grozav, o narațiune pentru a crește această idee. Iubesc pe toată lumea care a contribuit în acest fel și pe draga mea Demet Evgar.”, a scris protagonista seriei Asi – Împotriva destinului. Tuba Büyüküstün este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual cu 6 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram. A publicat până acum peste 600 de fotografii și filmulețe. Născută pe 5 iulie 1982 în Istanbul, în prezent locuiește în Franța, însă viața profesională și-o desfășoară în continuare în țara natală. În ceea ce o privește pe Demet Evgar, aceasta are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe.

Mesajul pe care l-a lăsat Demet Evgar pentru femeile din toată lumea

Protagonista din Flăcările destinului a deschis buletinul de știri cu mai multe cuvinte de neînțeles, însă ulterior a explicat situația și scopul său în acea direcție.

“Nu ați înțeles nimic din știrile pe care le-am citit, nu? Pentru că am omis câteva cuvinte. Fiecare aspect din viață unde femeile sunt ignorate este incomplet, la fel ca știrile pe care le-am citit. Noi femeile, suntem egale. Fiecare domeniu în care femeile au drepturi și oportunități ar trebui să se desfășoare în bună organizare, pentru a înflori și a crește.

Citește și: Demet Evgar este pregătită să-și demonstreze calitățile de interpretă în serialul Bahar. Când va putea fi urmărită vedeta în cel mai recent proiect profesional

Chiar dacă femeile și existența lor reste importantă, ne trezim mereu cu știri împotriva acestora. Desigur, este posibil să ne trezim diminețile cu gânduri mai bune. Știm că femeile există peste tot. Dacă acceptăm asta, creăm o lume mai bună.”, a transmis Demet Evgar.

A jucat alături de Halit Ergenc în 2017 pentru serialul Red Istanbul și în prezent a revenit alături de marele actor pe platourile de filmare pentru a lucra la un nou proiect profesional. Cu toate că timpul a fost limitat, cei doi au creat un serial de succes.

În articolul

Tuba Büyüküstün o susține pe Demet Evgar în demersurile sale ca ambasadoare a drepturilor femeilor din întreaga lume. Ce mesaj i-a transmis

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x