Tuba Büyüküstün revine în cel de-al doilea sezon al Zeytin Agaci. A apărut în mediul online alături de colegii de platou

Publicat pe 24.01.2024 la 12:00 Actualizat pe 24.01.2024 la 07:52

Faimoasa vedetă din Asi - Împotriva destinului revine în cel de-al doilea sezon al noii serii în care joacă un rol de excepție.

Tuba Büyüküstün poartă o bluză maro cu mâneci lungi

Tuba Büyüküstün revine în cel de-al doilea sezon al Zeytin Agaci

Happy Channel

Gözde Kansu, actrița care a jucat rolul Gülgün în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă, revine în cel de-al doilea sezon al seriei Un alt sine - Zeytin Ağaç. Ce rol va juca în producția de excepție?

Tuba Büyüküstün revine în cel de-al doilea sezon al seriei Un alt sine - Zeytin Ağaç

Actrița a fost transferată din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă în seria Un alt sine cu Tuba Büyüküstün. Actori faimoși i-au încurajat pe telespectatori să-și regăsească sinele cu ajutorul moștenirii spirituale venite din partea străbunilor. Actrița care a jucat rolul Gülgün în producția Golden Boy – Dragoste rebelă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit declarațiilor jurnalistului Birsen Altuntaş, vestea că o celebră actriță din Golden Boy – Dragoste rebelă a fost transferată i-a luat prin surprindere pe fani. Un alt sine este serialul care s-a clasat pe podium în cadrul platformei de streaming unde este difuzat. Cel de-al doilea sezon a fost scris de scenaristul Nuran Evren Şit. Printre numele care au ținut să facă parte din distribuție -au numărat Gülgün Gözde Kansu, Ali İpin și Selen Uçer, toți din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Burcu Alptekin a regizat primele episoade ale sezonului 2. Acesta spune povestea fascinantă a celor trei: Ada, Leyla și Sevgi, interpretate de uba Büyüküstün, Seda Bakan și Boncuk Yılmaz. Încearcă să facă pace cu un trecut tumultos. Filmările celui de-al doilea sezon sunt pe care să fie finalizare.

Primul sezon a avut un impact enorm în mediul online. Nerăbadrea s-a văzut și pe chipurile actorilor. Tuba Büyüküstün , Murat Boz, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz și Rıza Kocaoğlu au fost cei care au apărut pe rețelele sociale și au transmis că povestea va fi cu totul altfel de acum înainte.

Protagonista din Asi – Împotriva destinului are 6 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

Cine este Tuba Büyüküstün, protagonista din Asi – Împotriva destinului

Născută la 5 iulie 1982 în Turcia, a primit de-a lungul timpului nenumărate premii pentru activitatea sa pe micile ecrane. A jucat în seriale, filme și piese de teatru, fiind printre cele mai bine plătite actrițe din țara natală. Părinții săi sunt originari din Erzurum.

Familia din partea mamei a imigrat din Crimea, iar familia din partea tatălui din Creta, Grecia. A studiat design și costume în cadrul Mimar Sinan University și a absolvit în 2004.

Pe 28 iulie 2011 s-a căsătorit cu actorul turc Onur Saylak în Paris, Franța. În ianuarie 2012 a devenit mamă pentru prima oară și a adus pe lume gemenele Maya și Toprak. Cuplul s-a despărțit pe 5 iunie 2017.

După o lungă perioadă de timp în care s-a făcut remarcată în reclame TV, prima sa apariție într-un serial a fost în 2003. În cadrul Sultan Makami a putut fi văzut în ultimele 4 episoade ale îndrăgitei producții turcești. A urmat rolul Zarife în Çemberimde Gül Oya în 2004. A apărut anul următor în serialul Ihlamurlar Altında. Între 2007 și 2009 a urmat drama Asi – Împotriva destinului, serial ce i-a adus recunoaștere internațională.

În articolul

Tuba Büyüküstün revine în cel de-al doilea sezon al Zeytin Agaci. A apărut în mediul online alături de colegii de platou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x