Tuba Büyüküstün se plimbă pe străzile din Paris. Actrița a îmbrăcat o rochie albă, scurtă

Publicat pe 25.04.2024 la 15:47 Actualizat pe 25.04.2024 la 17:20

Tuba Büyüküstün a publicat o serie de fotografii în care apare pe străzile din Paris. Vedeta locuiește departe de Turcia alături de fiicele sale, însă a declarat întotdeauna că țara natală îi va rămâne mereu aproape.

actriță poartă părul lung, desprins

Tuba Büyüküstün se plimbă pe străzile din Paris

Instagram

Ca de fiecare dată, Tuba Büyüküstün impresionează cu stilul său aparte. Vedeta a apărut în mediul online într-o ținută albă și s-a bucurat de aprecierea fanilor. Ultimul său proiect profesional în care împarte rolul principal alături de Halit Ergenç i-a adus încă o dată aplauzele tuturor.

Tuba Büyüküstün se plimbă pe străzile din Paris

De-a lungul timpului nu s-a oprit din a avea proiecte profesionale care să-i aducă talentul în față. Frumusețea sa a depășit granițele țării și în prezent are 6 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram. Ultimele fotografii pe care le-a publicat o arată pe străzile din Franța într-o ținută all-white.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt aici, pregătită dacă ai chef să vorbești. Apoi îți voi spune o poveste dacă ești dispus să mă privești în ochi. Dintr-o după-amiază extrem de plăcută cu paltonul meu preferat.”, a scris vedeta în cadrul celor mai noi ipostaze. Fanii s-au grăbit să-i lase comentarii de apreciere și să o laude pentru prestanța sa.

“Mereu spectaculoasă, draga mea”, “Regina mea albă”, “O, draga mea. Mă simțeam atât de rău și acum că te-am văzut mi-a trecut totul”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Cu toate că actrița de origine turcă afișează întotdeauna o atitudine pozitivă, de data aceasta și-a surprins prietenii virtuali cu un mesaj inedit.

“Nimeni nu știe de câte ori ți-ai reclădit încrederea după ce aceasta ți-a fost zdruncinată și a trebuit să te privești încă o dată. Încă o dată și încă o dată. Atunci când crezi că totul s-a terminat, că nu ți se poate întâmpla ceva mai grav de atât, mereu trebuie să treci un pas în spate și să traversezi o altă linie.”, a fost mesajul pe care l-a lăsat vedeta. Prietenii virtuali s-au grăbit imediat să o sprijine și să-i ofere cele mai frumoase mesaje de susținere.

Tuba Büyüküstün a lăsat încă o dată amprenta în mediul online

Printre proiectele sale de succes se numără Linden Altında , Kara Para Aşk, Brave and Beautiful , Sefirin Kızı, Zeytin Ağaç. A devenit o vedetă cunoscută în lumea întreagă. Recent a reușit să atragă atenția grație postărilor sale din mediul online.

Rochia sa neagră transparentă cu care s-a prezentat în cadrul unui eveniment important din Turcia a reușit să fure privirile tuturor.

“Arăți foarte bine”, “Ești minunată”, “Ești foarte furmoasă”, “Din nou, o minunăție”, au fost comentariile internauților. Recent, s-a zvonit că ar forma un cuplu cu actorul Rıza Kocaoğlu din Legea familiei, însă între cei doi este vorba doar despre o relație de prietenie. Au lucrat împreună și astfel frecventează aceleași locuri alături de prieteni.

“Nimic nu este mai plăcut. Am luat cina cu prietenii în după-amiaza asa. Continuăm să lucrăm.”, a transmis actrița. După o atmosferă extrem de relaxantă între prieteni, cei doi au părăsit locația în mașini diferite, eliminând astfel orice speculație legată de o posibilă relație de iubire. Cu toate acestea, au reușit să atragă atenția pentru faptul că au stat mai apropiați ca niciodată. Actorul nu a oferit nicio declarație în acest sens.

În articolul

Tuba Büyüküstün se plimbă pe străzile din Paris. Actrița a îmbrăcat o rochie albă, scurtă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x