Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç sunt parteneri în cel mai nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Publicat pe 11.12.2023 la 12:29 Actualizat pe 11.12.2023 la 13:54

Îndrăgiții actori se reunesc pe platourile de filmare după 6 ani. Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç sunt parteneri în cel mai recent proiect profesional.

actrița poartă părul prins în coc și actor poartă o cămașă albă și sacou gri cu cravată

Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç sunt parteneri în cel mai nou proiect profesional

Profimedia Images

Halit Ergenç și Tuba Büyüküstün urmează să revină pe platourile de filmare după ce au participat împreună în cadrul filmului "İstanbul Kırmızısı" în 2017. Fanii îi așteaptă cu nerăbdare.

Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç sunt parteneri în cel mai nou proiect profesional

Potrivit jurnalistului Birsen Altuntaş, cei doi revin pe platourile de filmare după ce au reușit să-i surprindă pe fani în "İstanbul Kırmızısı". Starurile vor lua rolurile principale într-o producție ce va fi difuzată pe o platformă digitală. Va avea 4 episoade, însă povestea va avea un conținut calitativ. Ca și regizor o avem pe Zeynep Günay.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scenariul este scris de Ekin Atalar și Sienna Miller, bazat pe filmul lui Michael Buscemi din 2007, “Interview”. Filmul a adus la iveală povestea unui star din telenovele și al jurnalistului care a venit să o intervieveze. În ceea ce-l privește pe Halit Ergenç, acesta va juca rolul principal într-o altă serie numită "Adsız Aşıklar", la scurtă vreme după ce va fi încheiată seria "As if there is no tomorrow".

Citește și: Noi detalii despre proiectele profesionale ale lui Halit Ergenç din “1001 de nopți”. Care sunt actrițele ce îi vor fi alături

În ceea ce privește cea mai recentă apariție a vedetei, aceasta a reușit să-i surprindă pe toți fără doar și poate. A câștigat premiul “Women of the year” 2023 în cadrul Harper Bazaar. A ținut să publice fotografii cu ținuta pe care a purtat-o, însă coafură a reușit să-i surprindă pe cei mai mulți dintre internauți.

S-a pus întrebarea însă dacă stilul abordat de Tuba Büyüküstün a fost unul îndrăzneț sau neîngrijit. Ultimul său proiect profesional a fost Zeytin Ağaç. După ultima producție în care a jucat, au început să apară tot mai multe postări legate de performanța sa în pe micul ecran. Dacă unii au găsit că actrița a fost extrem de stilată, alții au găsit alegerea rochiei și a coafurii total nepotrivite.

Halit Ergenç și Bergüzar Korel revin în mediul online într-o fotografie de cuplu

Mamă a trei copii, vedeta din 1001 de nopți a revenit pe platourile de filmare după o lungă perioadă de pauză. De asemnea, a publicat o imagine emoționantă alături de partenerul Halit Ergenç.

Citește și: Unde va putea fi urmărit Halit Ergenç în cea mai nouă producție. Totul despre proiectul ce îl aduce pe actor în atenția fanilor

Cei doi locuiesc în Londra de doi ani și în cea mai recentă postare a vedetei a ținut să menționeze faptul că a avut o petrecere inedită alături de prietenele sale.

“O noapte cu fetele a fost pentru prima oară în cei doi ani de când am această aventură în Londra. Mi-au fost făcute fotografii așa cum au fost imaginate în Piccadilly Circus. De asemenea, ciorapii reprezintă o cultură. Sunt o femeie a ciorapilor și a șosetelor. Îmi plac.”, a scris vedeta. În prezent lucrează la un alt proiect profesional și același lucru este valabil și pentru Halit Ergenç.

Halit Ergenç s-a născut pe 30 aprilie 1970 în Istanbul și este unul dintre cei mai apreciați actori la momentul actual. A jucat în 1001 de nopți, acolo unde a și cunoscut-o pe actuala sa soție. Între 2007 și 2008 a fost căsătorit cu Gizem Soysaldi cu care urma să devină tată pentru prima oară. În prezent este tatăl a trei copii, doi băieți și o fetiță.

În articolul

Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç sunt parteneri în cel mai nou proiect profesional. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x