Tuba Büyüküstün si Murat Boz surprind în cea mai recentă producție turceasca. Actrița a renunțat la părul lung

Publicat pe 04.04.2024 la 20:30 Actualizat pe 04.04.2024 la 20:28

Tuba Büyüküstün si Murat Boz revin pe micile ecrane în cel de-al doilea sezon al seriei Un alt sine. Primele imagini au apărut în mediul online, iar fanii au rămas impresionați.

Tuba Buyukustun poartă o rochie neagră fără mâneci și părul scurt, iar Murat Boz poartă un tricou închis la culoare

Tuba Büyüküstün si Murat Boz surprind în cea mai recentă producție turcească

Getty Images/Instagram

În 2022, pe când încă nu se vorbea despre cel de-al doilea sezon al serie Un alt sine, s-a zvonit că Tuba Büyüküstün și Murat Boz formează un cuplu. Actrița locuiește de ceva vreme în Franța alături de cele două fiice.

Tuba Büyüküstün și Murat Boz surprind în cea mai recentă producție .

Cei doi actori au împărțit platourile de filmare pentru primul sezon, iar acum a venit timpul pentru promovarea celui de-al doilea. Murat Boz a fost cel care a distribuit imaginile pe pagina sa. Are peste 11 milioane de fani și peste o mie de fotografii și filmulețe publicate. Apare alături de Tuba Büyüküstün în mai multe ipostaze emoționante. Cei doi se sărută, iar bănuielile fanilor legate de o relație au reapărut. În 2022, când a fost întrebat de jurnaliștii turci dacă formează un cuplu cu colega sa de platou, răspunsul a venit într-o fracțiune de secundă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu există așa ceva. Ne-am întâlnit pe platourile de filmare, am lucrat împreună și am devenit prieteni. Alături de echipă ne întâlnim la zilele de naștere. Sunt doar prieten cu Tuba.”, a spus acesta. La sfârșitul verii, Murat Boz a vorbit și despre relația sa amoroasă și care este stadiul acesteia. A declarat că singura ființă din viața sa este cățelușa cu care de altfel a și publicat fotografii pe pagina personală de socializare.

Citește și: Tuba Büyüküstün a îmbrăcat două rochii inedite în cadrul Paris Fashion Week. Sandalele cu toc pe care le-a purtat vedeta au reușit să atragă atenția

Pe atunci le-a arătat tuturor că a petrecut o seară perfectă alături de colegii de platou, printre care și Tuba Büyüküstün Prima imagine din cel de-al doilea sezon al seriei Un alt sine a apărut pe pagina de socializare a actriței Tuba Büyüküstün. Alături de aceasta mai apar și Seda Bakan, Boncuk Yılmaz și Rıza Kocaoğlu. În 2022, actrița publica un text pe pagina de socializare ce reușea fără doar și poate să-i surprindă pe fani.

“Nu știu cum am căzut pradă dragostei. M-am îndrăgostit mult. M-am îndrăgostit pentru o perioadă, dar acum este un sentiment dulce amar când ne privim. Nu e nimic altceva.”, a scris vedeta.

Murat Boz and Oğuzhan Koç sunt prieteni

Cei doi au răspuns întrebărilor jurnaliștilor în timp ce se îndepărtau din cadrul unui eveniment în Kuruçeşme. Murat Boz a mărturisit că totul a avut legătură cu celebrarea unui prieten comun.

Citește și: Tuba Büyüküstün revine în cel de-al doilea sezon al Zeytin Agaci. A apărut în mediul online alături de colegii de platou

“Suntem aici pentru a sărbători ziua prietenului nostru, nu am vrut să-l lăsăm singur.”, a spus vedeta. Acesta a declarat că alături de Hadise va fi prezent în cadrul unui concert în New York. În prezent acesta așteaptă viza pentru ca totul să meargă așa cum trebuie.

“Am un concert cu Hadise în New York. Ne ocupăm de procedurile vizelor acum și sperăm ca totul să meargă așa cum trebuie. O să avem un concert frumos.”, a spus acesta. Referitor la ideea unui parteneriat, acesta a declarat că în prezent nu formează un cuplu. Murat Boz s-a născut pe 7 martie 1980 în Turcia și a fost căsătorit între 2008 și 2012 cu Eliza Sakucoglu. A participat la mai multe competiții în care și-a demonstrat talentul muzical. Este popular datorită mai multor piese de succes.

În articolul

Tuba Büyüküstün si Murat Boz surprind în cea mai recentă producție turceasca. Actrița a renunțat la părul lung

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x