Tuba Büyüküstün vorbește despre traiul în Paris. Artista subliniază că nu și-a părăsit țara natală

Publicat pe 10.03.2024 la 15:30 Actualizat pe 08.03.2024 la 17:50

Într-un interviu recent, protagonista din Asi - Împotriva destinului vorbește despre traiul în Paris și cum reușește să se împartă între două orașe pe care le iubește. Ce a declarat vedeta.

actrița poartă părul lung, desprins și ține în mână un premiu

Tuba Büyüküstün primește premiul pentru Cea mai bună actriță în cadrul Harper Bazaar Women în Turcia

Getty Images

Tuba Büyüküstün este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Cu toate acestea, locuiește de ceva timp la Paris alături de fiicele sale. Joacă rolul de protagonistă în serialul Asi – Împotriva destinului, una dintre cele mai îndrăgite producții.

Tuba Büyüküstün vorbește despre traiul în Paris

Recent, circulă zvonuri cum că vedeta ar fi părăsit Turcia definitiv și s-ar fi stabilit la Paris. Cu toate că locuiește acolo de ceva vreme, subliniază că nu ar putea niciodată să-și lase țara natală în urmă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Să-mi părăsesc țara natală pentru totdeauna iese din discuție. Ăsta este pământul meu. De aceea, aici este al doilea oraș pe care îl iubesc și care mă face să tremur. De aceea plec și mă întorc. Îmi place Parisul. Îmi plac clădirile care stau în picioare de secole, arta și faptul că este o expoziție la fiecare colț de stradă. Unul dintre visurile mele a fost să-mi petrec o perioadă a vieții aici și asta este ce fac acum.”, a mărturisit vedeta din Asi – Împotriva destinului, arată grece.com.tr.

Citește și: Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç sunt parteneri în cel mai nou proiect profesional. Despre ce este vorba

A jucat alături de Engin Akyürek în serialul Dragoste de contrabandă - Kara Para Aşk în 2014. A fost un proiect care i-a adus pe cei doi actori împreună, fiind printre preferații publicului. Fără îndoială, Tuba Büyüküstün este printre cele mai mari frumuseți ale Turciei. Pe lângă acest lucru, și-a demonstrat talentul cu fiecare serial în care a jucat. Într-una dintre fotografiile publicat în mediul online a demonstrat că poate opta pentru orice ținută și coafur, astfel că totul i se potrivește.

S-a transformat în celebrul personaj Harley Quinn și a purtat o perucă blondă. Totul, pentru o scenă într-un serial. Are două fete pe nume Maya și Toprak din căsnicia cu regizorul turc Onur Saylak. Pe lângă acest lucru, a primit suport constant din partea fanilor, dat fiind proiectul profesional alături de Engin Akyürek.

Care este motivul pentru care a luat sfârșit relația dintre Umut Evirgen și Tuba Büyüküstün

Defne Samyeli a vorbit despre situația care a dus la despărțirea dintre Umut Evirgen ( actualul soț al actriței Alina Boz) și vedeta din Asi – Împotriva destinului, Tuba Büyüküstün. Se pare că ea a fost femeia din spatele relației celor doi. În prezent, aceasta spune că nu este jignită de actuala relație a regizorului.

Citește și: Tuba Büyüküstün revine în cel de-al doilea sezon al Zeytin Agaci. A apărut în mediul online alături de colegii de platou

“De ce ar treui să fiu jignită, bineînțeles că nu sunt. Nu am avut timp să-i felicit, nu am putut. Lasă-mă să-i felicit acum. O știu pe doamna Alina, o plac foarte mult. O viață de fericire le doresc.”, a spus vedeta, arată milliyet.com.tr.

Tuba Büyüküstün are 6 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt prezente din cadrul pregătirilor pentru fotografiile realizate în colaborare cu una dintre cele mai cunoscute publicații din lume. În ceea ce privește viața personală, actrița este extrem de discretă și nu-și lasă la vedere cele două fiice. A jucat și în producția Another self în 2022 și în Fiica ambasadorului, acolo unde a fost înlocuită.

În articolul

Tuba Büyüküstün vorbește despre traiul în Paris. Artista subliniază că nu și-a părăsit țara natală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x