Unul dintre cele mai urmărite seriale ale anului 2023 o are protagonistă pe Maite Perroni. Despre ce producție este vorba

Publicat pe 29.12.2023 la 18:38 Actualizat pe 29.12.2023 la 19:36

Maite Perroni a fost premiată pentru succesul avut cu serialul Triada și se bucură să fie una dintre cele mai vizualizate producții ale anului 2023 pe o celebră platformă de streaming.

Maite Perroni

Profimediaimages.ro

După ce a cucerit publicul cu noul său serial, "Triada," un thriller captivant care s-a dovedit a fi o provocare extraordinar de dificilă pentru ea, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic, primește răsplată pentru eforturile sale!

Serialul Triada, unul dintre cele mai urmărite seriale în 2023 pe o celebră platformă de streaming

„Mulțumim tuturor celor care au urmărit #Triad și au făcut din el unul dintre cele mai urmărite seriale în 2023”, a spus Maite Perroni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Triada" este un serial bazat pe o poveste reală și a fost creat de Leticia López Margalli, cu care Maite a colaborat anterior la producția "Oscuro deseo." Acest thriller complex îi poartă pe spectatori într-o călătorie în care adevărul nu este niciodată absolut și unde există întotdeauna multiple perspective asupra aceluiași eveniment.

Prin intermediul intrigii captivante, telespectatorii au fost invitați să exploreze povestea din diverse unghiuri și să descopere împreună cu personajele ce se ascunde în spatele aparențelor, potrivit hola.com.

Una dintre cele mai mari provocări pentru Maite Perroni în cadrul acestui proiect a fost nevoia de a se conecta profund cu fiecare dintre cele trei personaje pe care le interpretează în serial: Becca, Aleida Trujano și Tamara. Această experiență a fost extrem de epuizantă pentru actriță, care a descris-o ca fiind "cel mai provocator proiect din cariera mea, provocator din punct de vedere emoțional și epuizant din punct de vedere fizic."

Într-un interviu acordat revistei mexicane Quién, Maite a dezvăluit că a fost nevoie să se confrunte în profunzime cu emoțiile fiecărei femei pe care le-a interpretat și că această muncă intensă a lăsat o amprentă profundă asupra ei.

În articolul

Unul dintre cele mai urmărite seriale ale anului 2023 o are protagonistă pe Maite Perroni. Despre ce producție este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x