Yağmur Tanrısevsin a intrat în competiția pentru frumusețe în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards. Ce rochie a purtat vedeta

Publicat pe 05.12.2023 la 15:36 Actualizat pe 05.12.2023 la 15:56

Yağmur Tanrısevsin este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. S-a bucurat de aplauze în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards alături de alte vedete din Turcia.

actrita poarta parul desprins și ține mâna dreaptă la ureche

Yağmur Tanrısevsin a intrat în competiția pentru frumusețe în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards

Instagram

Protagonista din Inimă rănită a purtat o rochie albă cu decolteu în cadrul celui mai important eveniment din Turcia. Pantene Golden Butterfly Awards a renumit nume faimoase pe scenă, dar și pe covorul roșu.

Yağmur Tanrısevsin a intrat în competiția pentru frumusețe în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards

Vedeta a primit mai multe felicitări și ovații de-a lungul timpului pentru rolul Ayșe din serialul Inimă rănită. S-a aflat alături de colegii faimoși în cadrul ediției cu numărul 49 al Pantene Golden Butterfly Awards. Comentariile au început să apară la scurtă vreme în mediul online, asta după ce vedeta a publicat mai multe imagini din cadrul evenimentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Yağmur Tanrısevsin a reușit să câștige admirația fanilor cu rolul Ayșe în serialul Inimă rănită, însă nu a mai fost văzută pe micile ecrane pentru o perioadă lungă de timp. Acum a reapărut și pe rețelele sociale, mai precis pe pagina personală de instagram, acolo unde are în prezent peste 3 milioane de fani.

A publicat de asemenea peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din cadrul evenimentului Pantene Golden Butterfly Awards. Fanii au lăsat peste o mie de comentarii atunci când au văzut-o pe vedetă îmbrăcată într-o rochie albă cu decolteu.

“Cine este asta?”, “Ai fost ca o lebădă”, “Arăți minunat”, “Ești ca o lebădă, dragostea mea”, “Exact ca o lebădă”, au scris fanii din Turcia. Nu au lipsit nici aprecierile colegilor. În ceea ce privește coafura, aceasta a dorit un model simplu, cu bucle mari. A purtat cercei mici în formă de inimă, iar machiajul a fost unul natural, potrivit cu întreaga ținută. Un șal de culoare albă a întregit viziunea celor care i-au oferit vedetei o perspectivă glam într-un dintre cele mai importante seri din carieră.

Născută pe 24 august 1990 în Mersin, a studiat până la finalizarea liceului chiar în orașul în care și-a petrecut și copilăria.

Detalii despre Yağmur Tanrısevsin din Inimă rănită

După ce a finalizat studiile universitare a ținut să își mute reședința în Istanbul în anul 2010. Este absolventă a Universității Marmara, departamentul de ceramică. De asemenea, aceasta este pasiunea pe care dorește să o transforme într-o meserie de viitor.

Cele mai multe dintre lucrările sale sunt expuse în mediul online, pe pagina personală de instagram. Și-a început cariera în 2011 cu un rol în serialul Adını Feriha Koydum", alături de Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Vahide Gördüm și Metin Çekmez.

Printre serialele în care a jucat se numără Adını Feriha Koydum și Pis Yedili. A demonstrat întotdeauna că viața personală trebuie ținută departe de ochii celor curioși, astfel că nimeni nu știe care este statutul său în această privință la momentul actual.

Fosta parteneră a lui Kerem Bursin l-a întâlnit pe marele actor chiar pe covorul roșu în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards. Cei doi au fost surprinși în timp ce vorbesc și împart zâmbete. Vedeta a fost cea care a înmânat unul dintre premii.

“Am purtat o ținută foarte specială astăzi. Am venit să înmânez premiul pentru Cea mai bună competiție.”, a mărturisit vedeta în fața jurnaliștilor.

În articolul

Yağmur Tanrısevsin a intrat în competiția pentru frumusețe în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards. Ce rochie a purtat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x