Yağmur Tanrısevsin petrece momente de neuitat la Londra. Vedeta s-a lăsat fotografiată în mai multe ipostaze

Publicat pe 15.03.2024 la 20:30 Actualizat pe 15.03.2024 la 19:50

Yağmur Tanrısevsin și-a uimit fanii cu cele mai noi fotografii din Londra. Vedeta se bucură de clipe de neuitat.

actriță poartă rochie de mireasă fără mâneci

Yağmur Tanrısevsin petrece momente de neuitat la Londra

Happy Channel

Yağmur Tanrısevsin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Joacă rolul de protagonistă în serialul Inimă Rănită. În prezent, se bucură de clipe de neuitat în Londra.

Yağmur Tanrısevsin petrece momente de neuitat la Londra

A cheltuit o avere pentru a-și transforma visul în realitate, iar acest lucru s-a întâmplat mai exact chiar în Marea Britanie. Pe lângă actorie, aceasta este pasionată de ceramică. Arta face parte din viața sa în toate formele. Lucrările sale sunt expuse și în mediul online, mai exact pe pagina personală de Instagram. Fani din Turcia, dar și din afară o apreciează pentru talentul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 3 milioane de fani și peste 300 de fotografii și filmulețe postate până în prezent. Cea mai recentă dintre acestea este coperta unei reviste din Turcia.

“Zi la fermă”, a scris vedeta în dreptul postărilor din Londra. A studiat în Marea Britanie pentru a demonstra că actoria nu este doar un hobby. Potrivit publicației Takvim Newspaper, frumoasa actriță a luat lecții în cadrul Royal Center School London, acolo unde a cheltuit o avere.

A studiat de asemenea și în cadrul Marmara University, departamentul de arte frumoase. A declarat în repetate rânduri că își dorește ca pasiunea să fie transformată în muncă de zi cu zi.

Născută pe 24 august 1990, a crescut în Mersin, acolo unde a petrecut și primii ani de școală. Pentru a studia la universitate, a fost nevoită să părăsească locația natală și să se stabilească la Istanbul. În paralel cu actoria, a studiat ceramica. Printre cei care au ajutat-o să-și construiască o carieră în actorie au fost Meltem Cumbul, Betul Alganatay, Umit Cirak, Craft Oyunculuk Atolyesi, Bahar Kerimoglu și Merve Taskan. Printre pasiunile sale se numără boxul, tenisul, skiatul, baschetul și pictura.

Ipostaze incendiare ale actriței Yağmur Tanrısevsi

Actrița care a stat o bună perioadă de timp departe de platourile de filmare, a revenit în atenția publicului cu fotografiile din mediul online, dar și cu serialul Inimă Rănită alături de Gokhan Alkan în rol principal.

Frumoasa vedetă interpretează personajul Ayșe în celebrul serial. Astfel, îndrăgită încă de la primele episoade de publicul telespectator, și-a oferit mai multe zile de relaxare în Londra. Actrița a fascinat nu doar cu performanța sa, ci și cu frumusețea și atitudinea simpatică. De asemenea, postările din mediul online vin la pachet cu multe aprecieri și comentarii.

Printre postări se numără și cele în care apare într-o lumină naturală, fără niciun filtru sau retuș. Postările vedetei au primit nenumărate comentarii și aprecieri. Nu este de mirare că este dorită în cele mai importante producții din țara natală.

Alături de Gokhan Alkan a format cel mai îndrăgit cuplu. Cu toate că nu vorbește niciodată de viața personală, este alăturată colegilor de platou de cele mai multe ori. De la ținute sport, la cele de gală, aceasta cunoaște modalitatea perfectă de a străluci cu fiecare ocazie. Se implică în activități benevole și nu pierde nicio ocazie de a-și oferi ajutorul acolo unde este nevoie.

În articolul

Yağmur Tanrısevsin petrece momente de neuitat la Londra. Vedeta s-a lăsat fotografiată în mai multe ipostaze

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x