• LUNI, 13 NOIEMBRIE 2017

  5 zodii care redescoperă dragostea în 2018 – Cea mai iubită zodie este…

   Uneori dragostea vine când ne așteptăm cel mai puțin. Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care vor fi iubite și vor iubi la rândul lor în anul ce urmează. Află dacă ești și tu una dintre ele! 

  BERBEC:

  Așteptarea va lua sfârșit pentru nativii acestei zodii pentru că în anul 2018 vor întâlni persoana potrivită alături de care vor putea să-și construiască o relație bazată pe sinceritate și dragostea, și, de ce nu, chiar o căsnicie.

  Pentru cei care au deja o relație, astrele favorizează dragostea în noul an și relația pe care o au se poate concretiza chiar într-o căsnicie. Legătura dintre parteneri se întărește și vor exista momente pline de tandrețe și romantism.

  TAUR:

  Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de multă distracție în anul ce urmează și își vor găsi marea dragoste. Deja noul an pare a fi unul promițător pentru tauri.

  Taurii nu trebuie să fie pesimiști pentru că tot ce este mai bun va veni în 2018 din punct de vedere sentimental, iar nativii care au deja o relație, ar trebui să stea liniștiți pentru că partenerul de viață le va oferi mai multă dragoste ca oricând.

  VĂRSĂTOR:

  Anul 2018 se va concentra asupra planului sentimental al acestor nativi. Vărsătorii vor avea parte de surprize plăcute încă din ianuarie și vor întâlni pe cineva care le va schimba orice percepție despre iubire.

  Lumea lor va fi dată peste cap și lumea lor se va învârti în jurul persoanei iubite. Deci, nativii acestei zodii care sunt singuri acum, nu trebuie să-și facă gânduri negre pentru că anul ce urmează le va aduce tot ce este mai bun.

  RAC:

  Dacă în 2017, racii au avut parte numai de dezamăgiri în dragoste, acum totul se va schimba. Vor fi capabili să treacă peste toate eșecurile din fostele relații și vor fi pregătiți pentru un nou început pe plan sentimental.

  În momentul în care vor întâlni persoana potrivită, acești nativi își vor da seama de ce nu au merg relațiile anterioare. Anul 2018 va fi un an plin de iubire și voie bună pentru raci.

  PEȘTI:

  Nativii din această zodie sunt cei mai iubiți în anul ce urmează! Peștii își vor găsi sufletul pereche în anul 2018. Această persoană îi va completa perfect și vor stabili o conexiune mentală ideală, în primul rând, apoi conexiunea se va concretiza în dormitor.

  Acești nativi vor trăi o poveste de dragoste ca în povești și totul va fi perfect, încât la început vor crede că nu este adevărat. Peștii care sunt deja într-o relație, vor realiza că persoana de lângă ei trebuie să le rămână alături pentru tot restul vieții.

  COMENTARII

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 1 zile

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. FECIOARĂ: încearcă să nu te enervezi!

  acum 1 zile

   Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. ZODIA BERBEC La începutul acestei săptămâni, te simţi incredibil. Nu îţi aminteşti când te-ai trezit ultima oară cu atât de multă energie. Profiţi de ea şi reuşeşti să duci la capăt toate...

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 2 zile

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 4 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »