Eclipsă de soare în Pești - 26 februarie. Ce influențe are asupra noastră

Publicat pe 25.02.2017 la 18:40 Actualizat pe 25.02.2017 la 18:48

Specialistii ne explica efectele acestei eclipse.

Pe 26 februarie, ora 16:58, are loc cea de-a doua eclipsă din acest an. Prima a fost o eclipsă de Lună în Leu, pe 11 februarie 2017.

Potrivit specialiștilor de la astrocafe.ro , perioada dintre eclipse, 11-26 februarie a fost că o cură de detoxifiere, de eliminare a ceea ce nu ne mai folosește, de transformare a unor țipare repetitive. Și probabil că mulți dintre noi am conștientizat focare de toxicitate în viață noastră sau poate ne-am simțit mai obosiți, devitalizati ori lipsiți de sens și motivație. A fost, cum spuneam, o perioadă de purificare, iar astfel de perioade nu sunt comode, de regulă.

Zilele premergătoare eclipsei de Soare în Pești au pus accentul mai mult pe trecut, pe ceea ce trebuie transformat, pe înțelegerea la alt nivel a unui ciclu de viată care trebuie să se încheie pentru a face loc altei etape, altui nivel. Practic, acum se eliberează tipare karmice foarte vechi.

Este un moment-pivot, pe care îl vom resimți că o maximă urgentă. Sensibilitatea este foarte crescută. Senzitivitatea lucrează în favoarea noastră. Dar... emoțiile și agresivitatea ne pot deturna și induce în eori regretabile.

Eclipsă de Soare în Pești este o ECLIPSĂ MAGICIAN, un spațiu de creație magic, un moment de transcendere a planului în care am funcționat pană acum, un salt în constiintă, un test de măiestrie și grație.

Pe de o parte, sunt multe planete în Pești la momentul producerii eclipsei (Luna, Soare, Mercur, Neptun), iar energia Peștilor include totul, nu exclude nimic, deci ne ajută să vedem mai multe posibilități decât am văzut vreodată, într-o situație, într-un context de viață... Apoi, energia asta a apei, de tip Pești, ne conferă intuiție, imaginație, inspirație, creativitate... și încă ceva: compasiune, acceptare, iubire. VINDECARE.

Citește aici continuarea!

În articolul

Eclipsă de soare în Pești - 26 februarie. Ce influențe are asupra noastră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x