HOROSCOP 23-29 ianuarie: ACEASTĂ zodie va renaște precum pasărea Phoenix

Publicat pe 23.01.2017 la 17:25 Actualizat pe 23.01.2017 la 17:33

Specialistii au realizat principalele previziuni pentru saptamana 23-29 ianuarie.

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru perioada cuprinsă între 23 și 29 ianuarie. Află cum îți va merge în această săptămână, care sunt atuurile tale și de ce trebuie să te ferești!

Berbec
A sosit vremea mai ales pentru curățenie, atât în interior cât și în exterior. În interior, îți poți curața corpul printr-un regim alimentar adecvat, detoxifiere și meditație. În exterior, poți începe cu îngrijirea casei, spălarea mașinii și chiar eliberarea dulapurilor de toate acele lucruri care nu-ți mai folosesc. Toate acestea creează un nou spațiu pentru ca ceva nou să-și facă loc în viață ta, în timp ce renunți la ce este vechi și nefolositor pentru ține. De asemenea, alege să ceri ajutor, dacă ai nevoie, și bucură-te de cât mai mult timp liber.

Taur
Ți se pare că uneori te învârti în cerc și că unele lucruri rămân la fel, orice ai face? Probabil că nu permiți ca lucrurile să se întâmple, deoarece te simți mult mai confortabil cu tot ce este familiar, chiar dacă în adâncul tău știi că nu este cea mai bună variantă a ceea ce poți crea pentru ține. Frica de schimbare te împietrește și blochează fluxul natural al vieții, iar aceleași rezultate apăr la nesfârșit. Acum, este nevoie doar să “permiți”, să lași să fie tot ce vine către tine, și astfel vei renaște din nou, precum pasărea Phoenix.

Gemeni
În săptămâna aceasta pot veni către tine, pe căi diferite, semnale de avertizare în ceea ce privește o activitate în care ești implicat în prezent. Refuzi să-ți asculți vocea interioară? Bucură-te de aceste mesaje, căci ele apăr exact la momentul potrivit, pentru a-ți arată toate acele idei vechi la care e necesar să renunți, astfel încât să te deschizi către nou. Dacă simți să te îngrijești mai mult sau să încetinești ritmul, ar fi de dorit să te asculți, căci toate acestea te echilibrează, îți ridica vibrația și te conectează la fluxul abundenței universale.

Rac
E timpul să te concentrezi pe noi proiecte, căci creativitatea, în toate formele sale, este la cote înalte pentru ține, acum. Fii conștient de ceea ce gândești și creezi, și începe să faci alegeri din acest spațiu. Pe de altă parte, devii un exemplu viu pentru cei din jurul tău și începi să îi inspiri, prin puterea ta. Amintește-ți de toate acele idei care au rămas la stadiul de vise, de pasiunile tale, de hobby-urile pe care, dintr-un motiv sau altul, le-ai încuiat într-un dulap și ai uitat de ele. Succesul este doar o consecință a ceea ce pui în practică zilnic.

Leu
Ritmul alert în care ai fost implicat în ultima perioadă își cere tributul, acum. Ar fi de dorit să acorzi o mai mare atenție semnalelor pe care corpul ți le trimite și să încetinești ritmul, căci altfel poți ajunge la epuizare fizică și psihică. Liniștește-te și alege să te bucuri de ce ai în viața ta în acest moment. Evită să te lași cuprins de grijă tuturor lucrurilor pe care vrei să le duci la bun sfârșit, căci ele se vor rezolvă cu ușurință, atunci când ești odihnit. Cu mintea limpede poți accesa resurse noi și poți gestiona mai ușor tot ce apare în viață ta.

Fecioară
În această săptămâna fii atent la modul în care percepi ce este în jurul tău. Vezi frumusețea, perfecțiunea? Totul ține de cum privești lucrurile, oamenii, existența, căci asta îți creează realitatea. Lasă-te ghidat de intuiție, de vocea ta interioară, și în momentele de îndoială cere ajutorul ghizilor sau al îngerilor. Primești mesaje, în cele mai neașteptate moduri, și chiar dacă unele ți se păr năstrușnice, notează-le într-un carnețel, căci nu se știe când vei afla rostul lor. Alocă mai mult timp introspecției și ieși în natură, împreună cu cei dragi ție.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 23-29 ianuarie: ACEASTĂ zodie va renaște precum pasărea Phoenix

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Unde se află românul care a dat 500.000 de euro pe o maşină. Bolidul său nu este însă şi cel mai puternic
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x