Horoscop 4 Iulie - Scorpion: Simți că lumea e a ta! Vei reuși tot ce îți propui azi!

Publicat pe 04.07.2017 la 08:45 Actualizat pe 04.07.2017 la 10:01

Berbec

Chestiunile financiare ce vizeaza banii si bunurile altora sunt subiectele principale de astăzi. Ocupa-te de achitarea si verificarea situatiei taxelor, impozitelor, a creditelor sau ai grija si de aspectele legate de mosteniri. Pot veni bani sau bunuri dintr-un contract mai vechi sau din familie. Astrele te protejeaza discret si te vor feri de situatiile neplacute. În curând se va face lumina si toate se vor aranja excelent.

Taur

Relatiile parteneriale, colaborările si proiectele iti ocupa intreaga zi. Este posibil ca in urma unei analize atente a acestui segment sa descoperi multe neplaceri sau situatii confuze. Neprevazutul iti poate crea probleme serioase, de aceea fii prudent si nu te lansa in discutii, negocieri sau schimbari de pozitie. Poti fi tentat sa rupi diverse colaborari, dar ai rabdare, pentru nu e cazul sa îndepărtezi pe cineva.

Gemeni

Astazi ar trebui să te ocupi pe indelete, de activitatile de la locul de munca. Ai multe de facut, colegii si sefii nu te sustin, insa tu tii cont doar de optiunile tale. Si bine faci! Totusi, dozeaza-ti eforturile si rezolva doar situatiile usoare, de rutina, deoarece organismul tau da semne serioase de oboseala. Starile de santate neplacute te vor insoti pe parcursul catorva zile. După-amiază odihnește-te, lasă problemele deoparte și înconjoară-te de cei dragi.

Rac

Interesanta zi la capitolul relatii sentimentale sau cu copiii. Te poti bucura de momente placute, daca iei partea frumoasa a lucrurilor. Senzatia ca nu este ceea ce pare este evidenta si oricum asa si este. Poate ca cea mai buna atitudine fata de persoana iubita sau fata de copii, ar fi una de detasare, acceptare si incredere ca vor veni si vremuri mai bune. Îndreaptă-ți atentia către un hobby sau ocupă-te de lucruri dragi ție.

Leu

Casa, familia si patrimoniul sunt la mare cinste. Astrele iti recomanda sa te ocupi de treburile gospodaresti, de reparatii sau imbunatatirea conditiilor locative. Relatiile cu membrii familiei iti pot da batai de cap, insa nu lua chiar totul de bun. Dialogurile sunt incordate, una vrei tu, alta vor ceilalti si căderea la pace se va face cam greu. În a doua parte a zilei adună-i pe toți cei dragi la o masă festivă și bucură-i cu farmecul tău.

Fecioară

Esti mai mult pe drumuri. Rudele sau prietenii apropiati iti dau tarcoale, insa sunt momente bune pentru intalniri si discutii interesante si de folos. Pentru altii se poate pune problema studiilor pe termen scurt. De retinut ca latura educativa este in vizorul astrelor. Lasă-te purtat de instinct, fă ce-ți dictează sufletul si fii prezent in orice domeniu al vietii tale. Spre seara, bucura-te de o șuetă alaturi de prieteni. Poți obține informații și sfaturi utile.

Balanță

Chestiunile financiare cotidiene sunt sub incidența razelor astrale. Poti primi cadouri, recompense sau vești legate de veniturile din munca proprie. Esti nevoit sa faci cumparaturi, insa bugetul disponibil lasa mult de dorit. Indicat ar fi sa privești partea frumoasă a lucrurilor. Sunt momente bune de a te gândi la talentale tale native și de a le cultiva. Exista varianta să-ți dezvolti o afacere plăcută sufletului tau.

Scorpion

O zi în care simți că toată lumea e a ta. Ai energie, chef de tot și toate, dar mai ales ai un plan bine pus la punct, in legatura cu noi directii de urmat in viata. Dorinta de a te ocupa de propria persoana este la cote inalte. Recomandat este să-ți programezi cursuri de dezvoltare personala si relationala sau sa te ocupi de infrumusetarea trupului. Oricum tot ce iti propui vei reusi sa realizezi. Prietenii te susțin și te înconjoară cu multă dragoste.

Citește mai departe aici!

În articolul

Horoscop 4 Iulie - Scorpion: Simți că lumea e a ta! Vei reuși tot ce îți propui azi!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x