Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

Publicat pe 19.01.2018 la 16:57 Actualizat pe 19.01.2018 la 17:20

Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 20 – 21 ianuarie ZODIA BERBEC

Sâmbătă: Eşti în centrul atenţiei. Prietenii te caută pentru a rezolva diferite probleme şi astfel le vei arăta cât se pot baza pe tine în momente mai puţin uşoare.

Duminică: Este momentul să te gândeşti cum să pui în aplicare planurile măreţe pe care le ai în ceea ce privește cariera.

Horoscop 20 – 21 ianuarie ZODIA TAUR

Sâmbătă: Este un moment bun din an în care vă puteţi extinde orizonturile pe plan personal, spiritual şi mental. Sunt favorizate călătoriile pe distanţe lungi.

Duminică: Astăzi au loc transformări personale prin prisma conflictelor pe care le duci cu gândurile tale. Este de preferat ca astăzi să-ţi păstrezi ego-ul sub control.

Horoscop 20 – 21 ianuarie ZODIA GEMENI

Sâmbătă: Acest weekend este dedicat familie. Nu ai mai stat de mult cu familia, iar acest timp de calitate pe care îl petreci te va ajuta să te relaxezi complet.

Duminică: Atmosfera prietenoasă în care te afli te va încărca cu energie pozitivă. Profită din plin de ieşirile cu prietenii.

Horoscop 20 – 21 ianuarie ZODIA RAC

Sâmbătă: Acest sfârșit de săptămână este doar despre distracție. Ai tot felul de idei legate de modul în care ar trebui să te bucuri de acest timp liber.

Duminică: Astăzi cel mai bine ar fi să te lași purtat de moment. Ești tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Horoscop 20 – 21 ianuarie ZODIA LEU

Sâmbătă: Acorzi mult timp problemelor financiare. Te tot gândești cum ar trebui să rezolvi aceste lucruri cât mai repede.

Duminică: Nu ratezi să petreci timp cu familia, iar acest lucru îți oferă mai multă încredere în propriile puteri. Ascultă de sfaturile celor dragi şi nu vei regreta.

Horoscop 20 – 21 ianuarie ZODIA FECIOARĂ

Sâmbătă: Ești în centrul atenției și profiți de acest lucru. Simți că aceasta este pauza de care aveai nevoie. Cele mai frumoase momente le vei petrece alături de prieteni.

Duminică: Ai mare grijă la sănătatea ta. Încearcă să nu mai pui la spate semnalele oferite de corpul şi gândeste-te serios să dai o fugă pe la doctor.

Horoscop 20 – 21 ianuarie ZODIA BALANȚĂ

Sâmbătă: Discuți cu prietenii despre un proiect mare la care v-ați tot gândit în ultima vreme. Îl puneți pe foaie și vă gândiți la moduri prin care ați putea să-l puneți în aplicare.

Duminică: Păstrează-ţi optimismul. Este ziua în care vei lua cele mai bune decizii pe plan profesional. Ce se va întâmpla săptămâna care urmează îţi va demonstra acest lucru.

Horoscop 20 – 21 ianuarie ZODIA SCORPION

Sâmbătă: O să ai parte de unele probleme în familie. Nu îți face griji, căci este vorba de conflicte minore care pot fi rezolvate, dacă vă asculați cu atenție.

Duminică: Situațile neplăcute apărute în cursul zilei de sâmbătă se vor rezolva foarte repede. Totul ţine de tactul şi calmul de care dai dovada atunci când treci prin momente mai puţin frumoase.

Citește continuarea aici.

În articolul

Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x