Mesajele Cărţilor Oracol pentru tine, în această săptămână! Leu: Schizofrenia

Publicat pe 16.03.2017 la 17:29 Actualizat pe 16.03.2017 la 17:46

Previziuni pentru fiecare zodie in parte!

Mesajele și ghidarea pentru această săptămâna vin prin intermediul Cărților Oracol, pentru fiecare zodie. Ele oferă ghidare și sprijin pentru toți cei care vin în contact cu această informație.

Iată mesajele săptămânii pentru săptămâna în curs!

Berbec

Pare că ușă închisorii, în care te-ai aflat până acum, s-a deschis lăsându-te liber. Renunță la vechii prieteni care nu te mai fascinează sau la a merge în locuri pe care le frecventai înainte. Acum este timpul să atragi lucruri minunate, noi relații și oportunități sau un nou loc de muncă, care să oglindească starea ta de spirit. Desfă-ți aripile și alege să zbori, să te bucuri de viață și de nouă aventură care se așterne în față ta. Acordă-ți timp, nimeni nu te grăbește să iei o decizie acum. Elementele necesare succesului tău nu sunt pe deplin prezente, încă, dar ele vin pe neașteptate.

Taur

Când faci compromisuri, îți trădezi adevărul interior în speranța că vei obține ceva în schimb- fie putere, fie aprobarea celor din jur. Alege să ceri ajutor, în loc să faci compromisuri și încearcă să înțelegi de le cauți, căci în realitate ele nu îți sunt de nici un folos. Indiferent de ce simți, conștientizează acest fapt și asta îți va aduce claritate asupra situației în care te afli. Dacă ești îngrijorat de un aspect financiar din viață ta, începe să îți îndrepți atenția către abundență, în loc să îți faci griji legate de bani, căci acestea nu fac altceva decât să atragă mai multe lipsuri.

Gemeni

Semnificația acestei cărți este profundă, ea ne reamintește că pentru a trăi o stare de celebrare, nu avem nevoie de o ocazie specială, de o zi de sărbătoare sau de vreme frumoasă. Adevărată bucurie izvorăște din adâncul ființei și se revarsă în exterior prin dans, râs, cântec, dar și prin lacrimi de recunoștință. Dacă alegi să te joci nu înseamnă că pierzi timpul, ci pur și simplu îți pui ego-ul în repaus și permiți spiritului tău creativ să te ajute în găsirea de noi soluții. Această pauză permite Universului să lucreze în favoarea ta și să îți ofere o nouă perspectivă.

Rac

Mesajul acestei cărți îți amintește că momentele de durere au potențialul de a te transformă profund. Experimentând această stare așa cum este, fără învinovățire și autocompătimire, creezi un spațiu în care transformarea devine posibilă. Nu durerea în șine te face să fii trist, ci toate gândurile și fricile tale în legătură cu această. Scopul durerii este doar acela de a te trezi, de a te face să devii lucid. Renunță la acele lucruri sau situații care nu te mai reprezintă, da drumul energiei vechi și renunță la gândul că ar trebui să mai păstrezi câte ceva, că poate într-o zi vei avea nevoie de ele.

Leu

Traversezi o perioadă în care parcă ești prins între ciocan și nicovală, blocat fiind la nivelul aspectului dual și indecis al minții. Blocajul în care te afli își are rădăcinile într-o relație cu o persoană semnificativă în viață ta, precum mamă, soție, prietenă, soră sau fiică. Orice gânduri nevindecate, pe care le ai față de această persoană, pot încetini și împiedică manifestarea a ceea ce-ți dorești și duc, la fel de bine, la dezechilibre. Singură cale de ieșire din acesta dilema este să îți urmezi inimă, căci acolo se află toate răspunsurile ce servesc binelui tău cel mai înalt.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Mesajele Cărţilor Oracol pentru tine, în această săptămână! Leu: Schizofrenia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x