10 lucruri mai puțin cunoscute despre Alfonso Herrera din “Rebelde”. Tot ce nu știai despre vedetă

Publicat pe 13.07.2022 la 10:21 Actualizat pe 13.07.2022 la 11:02

Alfonso Herrera se numără printre cei mai îndrăgiți actori ai grupului RBD. Află tot ce nu știai despre celebra vedetă și mai mult.

Alfonso Herrera poartă o cămașă albă și sacou negru

Alfonso Herrera din "Rebelde"

Happy Channel

Alfonso Herrera nu mai are nevoie de nicio introducere. Este recunoscut pentru rolul săi celebrul din telenovela “Rebelde”, dar și pentru participarea sa activă în cadrul formației RBD. După destrămarea grupului, acesta a continuat să fie activ și să dea carierei sale de actor un nou suflu. A jucat în seriale recunoscute internațional și pe plan personal a fost întotdeauna un bărbat devotat familiei sale.

10 lucruri mai puțin cunoscute despre Alfonso Herrera din “Rebelde”

Călătoria lui Alfonso Herrera în industria divertismentului a început acum mai bine de 20 de ani și de atunci vedeta continuă să-și impresioneze fanii. Actorul din “Rebelde” a reușit să-și construiască un nume datorită rolurilor sale în telenovele importante din Mexic, dar și în seriale difuzate în diferite părți ale lumii. Încă din 2010 și-a început cariera în SUA, acolo unde a jucat în seriale precum “Sense8” și “The Exorcist”.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

Cea mai recentă apariție a sa în cadrul serialului “Ozark” a reușit să-i surprindă pe toți. Deși a intrat ca un personaj nou, și-a demonstrat încă de la început valoarea ca artist. Astfel, numele său este menționat în toate articolele ce duc fără doar și poate către producția de succes. Deși acum se bucură de tot ceea ce și-ar putea dori cineva, în tinerețe Alfonso Herrera visa să devină pilot, după cum arată TVovermind.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urma să studieze în cadrul școlii de aviație din Texas însă viața a avut întotdeauna alte planuri pentru el. La momentul actual, toată lumea poate spune că totul s-a rezolvat așa cum a trebuit în cele din urmă. În ciuda faptului că are un program destul de încărcat, actorul din “Rebelde” nu uită să-și practice exercițiile fizice, atât în sala de forță, cât și acasă. De asemenea, Alfonso Herrera este adeptul exercițiilor de yoga.

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată astfel. Actrița din “Moștenirea” și-a surprins fanii

Odată ce a decis să urmeze o viață de actor, Alfonso Herrera a urmat cursurile unei școli prestigioase numite Centro de Educación Artística în Mexic și a avut prima apariție în anul 2002.

Viața și cariera actorului Alfonso Herrera din “Rebelde”

Deși s-a căsătorit în anul 2016 cu jurnalista Diana Vázquez, cei doi au divorțat la începutul anului 2021. Au împreună doi băieți pe care actorul din “Rebelde” refuză să îi arate în totalitate în mediul online. Deși este recunoscut ca și actor, cariera de artist în cadrul formației RBD nu îi este străină nimănui. Din 2004 până în 2009 a reușit să lanseze alături de colegii lui mai multe piese în diferite limbi străine.

Cariera de actor reușește să-i împlinească lui Alfonso Herrera și visul de a călători. Alături de echipa de filmare continuă să viziteze locuri incredibile din toată lumea. Este un fan înfocat al fotbalului american și ține întotdeauna cu celebra echipă Buffalo Bills.

Citește și: Can Yaman și-a filmat antrenamentul zilnic. Actorul le-a arătat fanilor cum se menține în formă

Datorită notorietății sale căpătate de-a lungul timpului a ținut să-și arate atașamentul față de cei mai puțini iubiți de soartă. Astfel, în cadrul campaniilor organizate în mediul online și-a îndreptate atenția către rasism și alte probleme ale societăților din zilele noastre. Iubește să interacționeze cu fanii și pe rețelele sociale răspunde întotdeauna celor care îi transmit mesaje private.

În articolul

10 lucruri mai puțin cunoscute despre Alfonso Herrera din “Rebelde”. Tot ce nu știai despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Soţul ei câştigă 450.000 de euro pe an
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x