Aras Bulut Iynemli din “Legea Familiei”, atunci când nu se află pe platourile de filmare. Look-ul diferit al actorului față de personajul interpretat

Publicat pe 05.11.2021 la 13:18 Actualizat pe 05.11.2021 la 14:07

Aras Bulut İynemli este unul dintre cei mai apreciați actori turci la momentul actual. Tânăr, frumos și plin de talent, bărbatul a reușit să cucerească publicul de pretutindeni cu determinarea sa. În “Legea Familiei” interpretează un personaj care nu își iese niciodată din zona de conform, însă în viața reală este total schimbat.

Aras Bulut poartă hainele specifice acelora vremuri, o pelerină lungă, neagră și un turban

Aras Bulut în serialul "Magnificent Century"

Profimedia

Aras Bulut İynemli este unul dintre cei mai apreciați actori turci la momentul actual. Joacă în serialul “Legea Familiei” și nu se dezice de la nicio provocare profesională, dar nici de look-urile extravagante și diferite pe care le încearcă în afara platourilor de filmare.

Dacă în “Legea Familiei” este un bărbat sobru care se îmbracă întotdeauna în ținute serioase, iată că în viața de zi cu zi Aras Bulut are propriul stil vestimentar bine definit.

Recent, actorul a postat pe contul personal de socializare o fotografie în care apare îmbrăcat sport și purtând o pereche de ochelari de soare care îl scot cu totul din anonimat.

Aras Bulut İynemli din “Legea Familiei”, atunci când nu se află pe platourile de filmare

Aras Bulut are peste 9 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, fani care l-au văzut în serialul “Legea Familiei” și în alte producții de succes și care l-au îndrăgit din prima clipă.

Cu toate că de cele mai multe ori, în seriale are ținute sobre, iată că în viața de zi cu zi Aras Bulut preferă să fie mai excentric și să adopte un stil vestimentar diferit. Recent, pe contul personal de Instagram, actorul le-a arătat fanilor o fotografie în care apare în natură, cel mai probabil într-un parc, locație pentru care a decis să adopte o ținută sport.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu o geacă neagră subțire și un hanorac galben, Aras Bulut a reușit imediat să atragă atenția internauților. Actorul a primit peste 900 de mii de aprecieri, dar și peste 14 mii de comentarii care l-au făcut pe acesta să-și dea seama cât este iubit de public.

„Fermecător”, “Zâmbetul tău este molipsitor”, “Aras și frumusețea”, au fost câteva din comentariile lăsate de internauți pe contul de socializare al actorului.

Aras Bulut și imaginile care au impresionat audiența

Aras Bulut İynemli joacă în serialul “Legea Familiei”și reușește de fiecare să impresioneze fanele din lumea întreagă cu talentul său. Deși este o persoană extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, iată că bărbatul nu contenește să posteze fotografii atunci când se află în timpul liber sau pe platourile de filmare.

Chiar dacă are doar 31 de ani, Aras Bulut İynemli a reușit să își construiască o carieră importantă în lumea filmului și astfel a câștigat nenumărate premii importante. De asemenea, nu a uitat că studiile reprezintă o parte importantă din viață, așa că a renunțat la filmările primului său serial pentru a se concentra pe școală.

"Legea Familiei" de Luni până Vineri de la 11.30 doar la Happy Channel

Ultimele fotografii postate de Aras Bulut în mediul online, demonstrează faptul că bărbatul ar fi îmbrățișat cu ușurință meseria de model, asta dacă nu și-ar fi ales cariera de actor. După ce și-a făcut debutul în câteva reclame, Aras Bulut a primit un rol în drama “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, în anul 2010. Acest serial a reușit să atragă fanii de pretutindeni, astfel că actorul a câștigat un premiu important pentru participarea sa.

Cu toate că Aras Bulut este absolvent al Facultății de Inginerie Aerospațială, bărbatul și-a dorit dintotdeauna să devină actor.

În articolul

Aras Bulut Iynemli din “Legea Familiei”, atunci când nu se află pe platourile de filmare. Look-ul diferit al actorului față de personajul interpretat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Supărat că i-au prins mama drogată la volan, un tânăr a vrut să se răzbune pe poliţişti. S-a urcat în maşină şi a lovit autospeciala cu care veniseră
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x