Binnur Kaya din Golden Boy – Dragoste rebelă se retrage din cadrul proiectului. Actrița a interpretat personajul Nükhet

Publicat pe 22.03.2024 la 13:15 Actualizat pe 22.03.2024 la 14:31

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe din cadrul Golden Boy - Dragoste rebelă se retrage din proiectul celebru. Binnur Kaya a interpretat un personaj cheie.

actori se îmbrățișează

Binnur Kaya a interpretat un personaj esențial în serialul Golden Boy - Dragoste rebelă

Happy Channel

Potrivit informațiilor care s-au răspândit în presa din Turcia, se pare că actrița Binnur Kaya este pregătită să părăsească proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă. Actrița și-a interpretat rolul de la începutul sezonului doi.

Binnur Kaya din Golden Boy – Dragoste rebelă se retrage din cadrul proiectului

Potrivit scenariului, se pare că personajul este nevoit să rezolve anumite probleme de sănătate. Se va deplasa în străinătate și nu se știe dacă va reveni în atenția publicului. Nükhet va rămâne totuși în amintirea fanilor ca un personaj cheie în povestea Golden Boy – Dragoste rebelă.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Interpretat de Binnur Kaya, personajul Nükhet a avut un loc important în această serie importantă. Fiica lui Halis Ağa, sora lui Ferit, a avut un rol specific atât în familie cât și în poveste. Este incert dacă plecarea actriței Binnur Kaya va afecta scenariul. În sezonul 2 lucrurile au început să se precipite, dat fiind faptul că nimic nu a mai fost la fel.

Finalul seriei Golden Boy – Dragoste rebelă se așteaptă a fi pe 7 iunie, spun cei de la sonmuhmur.com. Personajul Nükhet va fi inclus în ultimul episod al producției celebre. Binnur Kaya este o actriță respectată de teatru în țara natală. Născută pe 19 aprilie 1972, a absolvit Universitatea Bilkent, departamentul de muzică și arte teatrale. A făcut parte din distribuția mai multe piese și lung metraje de-a lungul timpului. Și-a dovedit talentul în repetate rânduri și puțin sunt cei care nu o cunosc.

A jucat în Avrupa Yakasi în anul 2004, producție ce a avut o durată de 6 sezoane. În cadrul carierei sale a fosr recompensată de multe ori, având în palmares premii importante. Printre acestea se află Best Female Comedy Actor Award în cadrul Kelebek Awards ( 2008). Până în prezent producătorii nu au oferit nicio declarație oficială legată de plecarea vedetei.

Detalii despre actrița Binnur Kaya din Golden Boy – Dragoste rebelă

Tatăl actriței a fost jurnalist sportiv și a primit premiul pentru Cel mai bun jurnalist al anului în 1972, atunci când s-a născut Binnur Kaya, cea care avea să devină mai târziu o vedetă renumită în țara de origine. Aceasta și-a petrecut copilăria în Ankara, însă s-a îndrăgostit de Istanbul și a ales să trăiască în capitală. A făcut parte din Hülya Avşar Show la sugestia unui prieten întâlnit în cadrul Bakırköy Municipal Theatre.

Prima sa apariție într-un serial TV a fost pentru producția Kaynanalar. A urmat Dış Kapının Mandalları din 1998, regizat de Engin Günaydın. Cei doi au legat o frumoasă relație de prietenie, ba chiar au locuit împreună pe vremea când actrița abia își schimbase reședința.

Printre prietenii celebri se mai numără și Emre Kınay și Tolga Çevik. Anii care au urmat au fost extrem de benefici din punct de vedere profesional pentru faimoasa Binnur Kaya. "Çarli" și "Baba Evi" sunt două dintre producțiile care au adus-o încă o dată în atenția fanilor. Dacă puțini știau de vedetă până acum, iată că producția Golden Boy – Dragoste rebelă a desemnat-o vedetă internațională. Serialul de comedie Avrupa Yakası i-a adus un personaj pe care puțini l-au putut uitat.

În articolul

Binnur Kaya din Golden Boy – Dragoste rebelă se retrage din cadrul proiectului. Actrița a interpretat personajul Nükhet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x