Cele mai frumoase imagini cu Mahassine Merabet și Cenk Torun în Capcana iubirii – Esaret. Actorii tăi preferați într-o colecție de poveste

Publicat pe 05.05.2024 la 21:16 Actualizat pe 05.05.2024 la 12:36

Cenk Torun și Mahassine Merabet joacă rolurile principale în serialul Capcana iubirii - Esaret. Actorii se bucură de succes atât în Turcia, cât și în lumea întreagă.

actori stau unul lângă celălalt

Cenk Torun și Mahassine Merabet joacă rolurile principale în serialul Capcana iubirii - Esaret

Happy Channel

Mahassine Merabet și Cenk Torun formează cel mai îndrăgit cuplu de pe micile ecrane la momentul actual. Cei doi au avut o chimie extraordinară încă de la început și acest lucru s-a văzut fără doar și poate și pe micile ecrane. În toate interviurile pe care le-au oferit jurnaliștilor din Turcia au menționat că au fost norocoși să se potrivească astfel.

Cele mai frumoase imagini cu Mahassine Merabet și Cenk Torun în Capcana iubirii – Esaret

Dacă protagonista seriei celebre a menționat în repetate rânduri că se află la primul proiect de acest gen, în ceea ce îl privește pe Cenk Torun, acesta a mai avut interacțiuni cu lumea actoriei de-a lungul timpului. Născut pe 24 martie 1974 a jucat în mai multe producții importante, după ce a fost observat într-un videoclip muzical al unei artiste cunoscute din țara natală.

Urmărește Capcana iubirii - Esaret, de miercuri până vineri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că a studiat management în cadrul facultății Marmara din Turcia, schimbările sau profesionale au avut loc într-un timp foarte scurt. S-a înrolat în armată cu toate că unul dintre proiectele sale profesionale inedite a fost ratat. De altfel, menționează acest lucru de fiecare dată când are ocazia.

Are peste 200 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt alături de colega de platou. A pozat pentru o revistă celebră și a câștigat un premiu important pentru prestația sa.

“Înainte de a intra în armată mi s-a oferit un rol în Valley of the Wolves, dar nu am acceptat. Ăsta este marele meu regret în viață. Cât de frumos ar fi fost dacă aș fi jucat acel personaj. Seria încă are succes. M-am gândit că serialul The mafia nu va avea atât de mult succes.”, a spus actorul.

Detalii despre Mahassine Merabet

În ceea ce o privește pe protagonista seriei, aceasta s-a născut pe 24 ianuarie 1999 în Maroc. A studiat pentru a deveni jurnalistă, ba chiar a și lucrat în acest domeniu pentru o perioadă de timp. A învățat limba turcă grație serialelor, așa cum spune în mai multe interviuri. S-a dovedit că a reușit să descopere fiecare lucru esențial, astfel că postul de traducătoare în cadrul unei facultăți importante i-a fost asigurat.

Deși se află la primul său proiect ca și actriță, vedeta s-a arătat de fiecare mândră și norocoasă că poate împărtăși cu fanii tot ceea ce a învățat până în prezent. Are peste 170 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde și-a etalat frumusețea de fiecare dată. Lăudată pentru ceea ce a reușit să facă, a demonstrat că este demnă de apreciere. Însuși colegul de platou Cenk Torun recunoaște că aceasta cunoaște mult mai multe expresii în limba turcă, cu toate că nu este limba sa natală. Reușesc să se completeze pe micile ecrane așa cum puțini reușesc de la început. Până în prezent nu se cunoaște niciun detaliu legat de viața lor personală și nici aceștia nu au menționat lucruri în acest sens.

În articolul

Cele mai frumoase imagini cu Mahassine Merabet și Cenk Torun în Capcana iubirii – Esaret. Actorii tăi preferați într-o colecție de poveste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x