Cine e bărbatul cu care actrița Begüm Kütük se iubește de 14 ani. E artist și cu 10 ani mai în vârstă

Publicat pe 28.03.2024 la 18:20 Actualizat pe 30.03.2024 la 10:32

Actrița Begüm Kütük din ”Ziua în care mi s-a scris destinul” iubește un artist. Bărbatul e cu 10 ani mai în vârstă și unul dintre cei mai fanatici susținători ai vedetei.

colaj de imagini cu actrita bugum kutuk

Actrița Begüm Kütük din ”Ziua în care mi s-a scris destinul” iubește un artist. Bărbatul e cu 10 ani mai în vârstă și unul dintre cei mai fanatici susținători ai vedetei.

Profimediaimages.ro

Begüm Kütük s-a născut și a crescut în Izmir. Familia din partea mamei este de origine bosniacă, iar cea din partea tatălui este de origine albaneză.

Actrița a urmat cursurile Liceului Tevfik Fikret Fen și a studiat Administrarea Afacerilor la Universitatea Anadolu din Eskisehir, unde a jucat, de asemenea, în echipa de volei.

Mai târziu a început să lucreze ca model profesionist și a participat la concursul "Cel mai bun model din Turcia" din 2001, unde s-a clasat pe locul al doilea. În 2002, și-a început cariera de actriță cu un rol principal în serialul ”Melek”.

În 2004, a început să joace rolul "Safiye Karahanli" în serialul turcesc de succes ”Kurtlar Vadisi”.

Citește și: Care este cea mai bogată actriță din Turcia. A agonisit o avere la care unii doar visează

Cine e bărbatul cu care actrița Begüm Kütük se iubește de 14 ani. E artist și cu 10 ani mai în vârstă

Din septembrie 2010, vedeta din ”Ziua în care mi s-a scris destinul” s-a căsătorit cu Erdil Yasaroglu. Artistul este cu 10 ani mai în vârstă. Iată cine este soțul actriței din ”Ziua în care mi s-a scris destinul”.

Erdil Yasaroglu s-a născut în 1971 la Istanbul. A absolvit Facultatea de Arte, Departamentul de Sculptură din cadrul Universității Mimar Sinan.

S-a implicat în caricatura în anii 1990. De-a lungul acestor ani, Erdil a câștigat aproape 30 de premii la concursurile de caricatură la care a participat.

A creat rubrica "Komikaze" în revistele Limon și Leman. Tot în acești ani, a scris diverse scenarii pentru emisiuni TV, piese de teatru și a ținut lecții despre arta pe care o practică la universitățile Bosphorus și Bilgi.

În 2002, soțul lui Begüm Kütük a fondat revista "Penguen" împreună cu prietenii săi. Apoi au continuat să publice revistele "Lombak", "Kemik" și "Hayvan".

Citește și: Povestea mai puțin știută a lui Meryem Uzerli. De ce și-a părăsit iubitul, însărcinată fiind

În 2010, Erdil Yasaroglu a intrat în cartea Guinness World Records, desenând cea mai mare caricatură din lume, cu o dimensiune de 12.000 de metri pătrați.

În 2014, a publicat prima revistă de umor pentru copii, "Super Penguin". În 2016 a devenit coproducător la filmul de animație "Pisica cea rea".

Cărțile sale, publicate sub numele de ”Komikaze”, s-au vândut în peste 1 milion de exemplare. Munca lui nu s-a oprit aici.

Erdil Yasaroglu s-a alăturat unor expoziții de sculptură în Turcia și în străinătate. În prezent, ține conferințele intitulate "Backstage Of Humor" și "Brain Pain", care explorează culisele umorului, tehnicile de gândire și modalitățile alternative de a privi viața.

El desenează pentru revista "Super Penguin" și realizează sculpturi în atelierul său din Istanbul, conform IMDb.

Pe actrița Begüm Kütük o poți urmări în serialul ”Ziua în care mi s-a scris destinul”, pe Happy Channel, luni, de la ora 22:00, în ultimul episoad difuzate din producția mult iubită.

Citește și: Cine sunt femeile cu care Özcan Deniz a fost căsătorit. Actorul s-a căsătorit de 3 ori până la 51 de ani

În articolul

Cine e bărbatul cu care actrița Begüm Kütük se iubește de 14 ani. E artist și cu 10 ani mai în vârstă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x