Cine este Sandra Echeverria, protagonista telenovelei “Uzurpatoarea”. Detalii inedite despre vedetă

Publicat pe 09.01.2023 la 13:45 Actualizat pe 09.01.2023 la 14:42

Cine este Sandra Echeverria, protagonista telenovelei “Uzurpatoarea”. Detalii inedite despre una dintre cele mai îndrăgite vedete.

Sandra Echeverria poartă o bluză albă cu mâneci lungi și are părul lung, desprins, ondulat și o eșarfă la gât

Cine este Sandra Echeverria, protagonista telenovelei “Uzurpatoarea”

Happy Channel

Sandra Echeverria este o cunoscută actriță și cântăreață de origine mexicană. Născută pe 11 decembrie 1984, și-a început cariera în 2002 în telenovela “Subete a mi moto”, alături de Barbara Mori și Michel Brown.

Cine este Sandra Echeverria, protagonista telenovelei “Uzurpatoarea”

A continuat în 2004 cu Sonaras, iar în 2006 cu Marina, unde a jucat alături de Mauricio Ochmann și Manolo Cardona. Cariera sa a continuat cu o ascensiune fulminantă, iar în 2006 a jucat rolul partenerei lui Corbin Bleu din High School Musical în Free Style. Alfonso Herrera din “Rebelde” i-a fost partener în “El diez”. Filmul a cărui poveste se învârte în jurul fotbalului a avut premiera în 2010, atunci când a avut loc Cup Mondială în Africa de Sud.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A reluat parteneriatul pe platourile de filmare cu Mauricio Ochmann în El Clon. Pe plan personal, Sandra Echeverria din “Uzurpatoarea” și-a anunțat recent divorțul de Leonardo de Lozanne. La scurt timp, vedeta a petrecut timp prețios alături de familie într-o călătorie de lux. Vedeta și-a anunțat relația cu Leonardo de Lozanne în 2011 și au devenit în timp părinții unui băiețel căruia i-au pus numele Andres. Cu toate acestea, cei doi au decis să se despartă în noiembrie 2022.

La scurt timp după declarațiile oficiale, amândoi au mărturisit că există foarte multă iubire și respect în ciuda deciziei luate. Sandra Echeverria a subliniat faptul că divorțul este “cea mai dureroasă parte a vieții sale”. La doar o lungă de la mărturisirile emoționante, vedeta a expus mai multe fotografii din vacanță în mediul online. Aceasta a călătorit alături de mama sa, Ana Maria Gamboa și fiul Andres. Fotografiile revelatoare au reușit să-i încânte pe fani. Câteva ipostaze într-un parc acvatic, dar și multe atracții din Caraibe au fost expuse pe pagina personală de Instagram. Cu peste 2 milioane de fani și peste 3 mii de fotografii, actrița reușește fără doar și poate să se mențină în topurile preferințelor.

Sandra Echeverria impresionează cu proiecte inedite

În anul 2012 a fost aleasă pentru producţia americană Savages. A jucat alături de nume mari ale cinematografiei, printre care Taylor Kitsch , Aaron Johnson , Blake Lively , Salma Hayek și John Travolt. Între 2013 şi 2017, vedeta a avut câteva apariţii în seriale precum „The Bridge” şi „Criminal Minds” difuzate de CBS. Sandra Echeverria este protagonista serialului “La usurpadora”, unde s-a bucurat de un dublu rol. Un remake al telenovelei cu același nume cu Gabriel Spanic în rolul principal.

Serialul se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de existenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se schimbă în viața celor două. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând-o cu moartea, să-i preia identitatea.

Sandra Echeverria a intrat și în lumea filmului animat "The Croods". Aceasta dublează vocea unui personajului Esperanței Siempre Bien.

“A fost foarte plăcut pentru el ( fiul Andres) să ne audă în acest proiect, parcă nu ne-a identificat la început, nu înțelegea de unde cunoaște vocile pe care le aude zilnic.”, a declarat actrița.

În articolul

Cine este Sandra Echeverria, protagonista telenovelei “Uzurpatoarea”. Detalii inedite despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: „Pentru totdeauna îndrăgostită”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x