Criticile îndreptate către scenariul din Golden Boy – Dragoste rebelă nu mai sunt relevante. Care este motivul schimbării

Publicat pe 24.01.2024 la 15:13 Actualizat pe 24.01.2024 la 08:07

În mediul online există o categorie de fani care a pornit împotriva seriei Golden Boy – Dragoste rebelă, dat fiind întâmplările din sezonul doi. Mulți dintre aceștia au abandonat proiectul. Ce se întâmplă în prezent.

actori golden boy

Criticile îndreptate către scenariul din Golden Boy – Dragoste rebelă nu mai sunt relevante

Happy Channel

Astfel, se poate observa o ușoară scădere în ceea ce privește cifrele generale. Cu toate acestea, publicul care a fost încă de la început alături de Golden Boy – Dragoste rebelă continuă să ofere suport actorilor în mediul online.

Criticile îndreptate către scenariul din Golden Boy – Dragoste rebelă nu mai sunt relevante

În cel de-al doilea sezon, scenariul s-a schimbat atât de mult încât tot mai multe personaje au fost incluse în poveste. Cu toate acestea, fanii nu au fost deloc încântați de ceea ce se întâmplă. În particular, cea mai relevantă sursă de critici a venit pe filiera diferențelor dintre personaje.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ceea ce s-a întâmplat în primul sezon nu a mai avut nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat în cel de-al doilea. Personajele au căpătat diferite caracteristici, fără a se observa ceea ce a fost deja lansat pe micile ecrane. Din acest motiv, au fost evaluate mai multe situații, însă o mare parte dintre fani au renunțat la proiectul ce l-a adus pe Mert Ramazan Demir în rol principal.

Citește și: Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a creat oportunități pe plan profesional pentru Öznur Serçeler, Doğukan Polat și Buçe Buse Kahraman

Cu toate acestea, Golden Boy – Dragoste rebelă continuă să fie unul dintre cele mai apreciate seriale din Turcia la momentul actual. Are o audiență puternică, atât din punct de vedere al vizualizării episoadelor cât și grație a ceea ce se întâmplă în mediul online. Criticile legate de scenariul în care Afra Saracoglu și Mert Ramazan Demir joacă rolurile principale au început să se diminueze. Chiar dacă fanii care au părăsit acest proiect nu s-au mai întors, cei care au rămas nu au mai avut alte plângeri la activ.

“A fost diferit în primul sezon, nu s-a întâmplat așa, de fapt a fost diferit.”, scriu fanii în mediul online. Cu toate că echipa de producție creează personaje la un alt nivel, nu mai există niciun soi de dezamăgire.

Producătorii serialului Golden Boy – Dragoste rebelă au găsit morala poveștii în cadrul MIPCOM de la Cannes

Într-un mediul în care criticile au continuat în ceea ce privește serialul celebru din Turcia, în prezent producătorii au găsit morala poveștii în cadrul MIPCOM de la Cannes. În primul sezon, a fost o poveste ce a rămas pe primul loc. Lucrurile s-au schimbat considerabil în sezonul 2.

Citește și: De ce a fost criticată Buçe Buse Kahraman, actrița din Golden Boy - Dragoste rebelă. Fanii s-au împărțit în două tabere

Primul motiv al disconfortului fanilor a fost legat de diferența dintre personaje, dat fiind faptul că au fost adăugate și altele noi în sezonul 2. Se pare că internauții susțin că povestea lui Ferit și Seyran a avut o continuare fără emoții. Printre actorii noi care fac parte din distribuție se numără Binnur Kaya și Tarık Emir Tekin. Suportul pe care serialul l-a primit a venit din partea fanilor din afara Turciei.

Acest lucru i-a făcut pe producători să continuie munca pentru a elimina criticile venite din Turcia îndreptate către unul dintre serialele favorite. Mert Ramazan Demir are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe. În prezent continuă filmările alături de colegi pentru sezonul doi al producției Golden Boy – Dragoste rebelă. Nu a oferit nicio declarație cu privire la relația cu colega de platou, Afra Saracoglu.

În articolul

Criticile îndreptate către scenariul din Golden Boy – Dragoste rebelă nu mai sunt relevante. Care este motivul schimbării

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x