Cum arată astăzi fiicele actriței Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului. A publicat o fotografie rară pe pagina personală de socializare

Publicat pe 28.12.2023 la 11:00 Actualizat pe 27.12.2023 la 20:38

Tuba Büyüküstün a publicat o fotografie rară cu fiicele sale. Vedeta din Asi - Împotriva destinului a lăsat la iveală mică parte din viața personală.

Tuba Büyüküstün poartă o bluză maro cu mâneci lungi

Cum arată astăzi fiicele actriței Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului

Happy Channel

Tuba Büyüküstün este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Joacă rolul de protagonista în serialul Asi – Împotriva destinului și a reușit să-i cucerească pe fanii de pretutindeni. Cu toate că locuiește la Paris alături de fiicele sale, nu uită de țara natală și de proiectele pe care le desfășoară acolo.

Cum arată astăzi fiicele actriței Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului

Fotografiată de jurnaliști în cadrul unui eveniment care a avut loc în Etiler, vedeta a răspuns tuturor întrebărilor și curiozităților. A dezvăluit că a cinat alături de colegii de pe platourile de filmare ale producției Olive Tree.

Urmărește Asi - Împotriva destinului, sâmbătă și duminică de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am spus deja ceea ce voiam să spun. Acum câteva zile am spus că vreau să înțeleg în limba engleză. Cineva m-a sprijinit cu dragoste și onestitate și asta a fost tot ceea ce am putut să spun, că vreau să înțeleg.”, a declarat Tuba Büyüküstün. A punctat faptul că s-a aflat în vacanță pentru o perioadă.

Citește și: Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului revine în atenția publicului cu un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Cea mai recentă fotografie publicată în mediul online i-a lăsat surprinși pe fani. Protagonista din Asi – Împotriva destinului le-a arătat tuturor cum au crescut fiicele sale. Gemenele sunt fructul iubirii vedetei cu Onur Saylak. Cu toate că cei doi s-au despărțit, tinerele au rămas alături de mama lor și în prezent locuiesc în Franța.

Tuba Büyüküstün s-a căsătorit cu Onu Saylak în 2011, însă după șase au decis să pună capăt relației. Maya și Toprak au rămas dovada iubirii lor apuse. Cele două s-au născut în 2012. Peste o mie de internauți au reacționat în dreptul fotografiei publicate de vedetă.

“Sunteți cea mai drăguță familiei”, “Cea mai bună echipă”, “Fluturași frumoși”, „Înconjurată de cele mai dulci fetițe”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. De cele mai multe ori, vedeta din Asi – Împotriva destinului a ales să fie discretă în ceea ce privește viața sa personală.

Detalii despre viața faimoasei Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului

Este mămica gemenelor Maya și Toprak din căsnicia cu Onur Saylak. Pe rețelele sociale demonstrează că nu este doar o actriță, ci și persoană dornică să-i ajute întotdeuana pe cei la nevoie. Rareori publică imagini din familie, însă atunci când o face, fanii reacționează imediat.

Citește și: Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului a împărtășit o experiență interesantă cu fanii săi. Despre ce este vorba

“Cea mai minunată parte a profesiei mele este că pot să continui să fiu copil.”, a declarat vedeta din Asi – Împotriva destinului, arată Hola.com. Este ambasador UNICEF în Turcia. Cu toate că este fiica unor imigranți, a reușit să-și însușească fără doar și poate valorile pe care le-a căpătat de-a lungul timpului în țara de origine, Turcia. Spune că în copilărie urmărea filme cu cowboy și musicaluri alături de familie. Din tradițiile sale nu lipseau orele de muzică clasică pe care tatăl vedetei nu le uita niciodată.

“Când eram mică am început să-mi pun întrebări despre orice. Încercam să înțeleg concepte, să cercetez și să citesc opinii diferite, dar să-mi creez propriile păreri. Ca mulți tineri, acei ani i-am petrecut pentru a mă înțelege.”, a spus vedeta. A studiat în cadrul Mimar Sinan Fine Arts University, departamentul de costume și decorațiuni.

În articolul

Cum arată astăzi fiicele actriței Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului. A publicat o fotografie rară pe pagina personală de socializare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x