Marcela Posada a slăbit 14 kilograme! Cum arată actrița din ”Betty cea urâtă” la 53 de ani, după schimbarea drastică

Publicat pe 09.03.2024 la 14:20 Actualizat pe 09.03.2024 la 14:50

La 53 de ani, Marcela Posada din „Betty cea urâtă” arată senzațional. Actrița a slăbit recent 14 kilograme și spune că se simte foarte bine în pielea sa.

colaj de imagini cu marcela posada in betty cea urata

La 53 de ani, Marcela Posada din „Betty cea urâtă” arată senzațional. Actrița a slăbit recent 14 kilograme și spune că se simte foarte bine în pielea sa.

Captura Youtube

Marcela Posada s-a născut la 10 februarie 1971. Este cunoscută pentru rolul din ”Yo soy Betty, la fea” (Betty cea urâtă), El Final del Paraíso (2019) și Todos quieren con Marilyn (2004).

Marcela Posada a slăbit 14 kilograme! Cum arată actrița din ”Betty cea urâtă” după schimbarea drastică

Actrița Marcela Posada a mărturisit recent pe rețelele sale de socializare că a fost batjocorită după ce a slăbit spectaculos.

Posada, care s-a remarcat cu personajul Sandra Patiño (sau "la Jirafa") din „Betty cea urâtă” a încercat să rămână indiferentă criticilor.

A primit aceleași porecle cu care "rivala" ei din telenovelă, Lorna Cepeda ("la Peliteñida"), se referea la personajul său, dar actrița a răspuns cu calm la aceste adjective ce fac referire la faptul că este înaltă și subțire.

"În ciuda comentariilor despre faptul că sunt slabă, vreau să vă împărtășesc faptul că mă simt sănătoasă și am ajuns la greutatea pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Acum zâmbesc mai mult și sunt fericită", a scris ea pe Instagram.

Citește și: Câți bani a câștigat Ana Maria Orozco cu rolul din ”Betty cea urâtă”. Serialul i-a adus recunoaștere globală, dar nu a îmbogățit-o

La 52 de ani și cu o fiică, Marcela este invidiată de mulți pentru forma fizică spectaculoasă în care se află/ Ea încarcă în mod constant conținut despre exerciții fizice și alimentație sănătoasă.

”Să ai grijă de sănătatea ta este o investiție pe termen lung: fiecare schimbare pozitivă în fizicul tău este un pas spre o viață mai plină.”, a scris actrița la descrierea clipului în care arăta cât de mult a slăbit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește ”Betty cea urâtă” pe Happy TV

Serialul ”Betty cea urâtă” a fost difuzat pentru prima dată în 1999 în Columbia. A fost iubit de public și curând a devenit telenovela preferată a multora. În 2010, a obținut recordul mondial Guiness pentru cea mai de succes telenovelă din toate timpurile, întrucât a fost difuzată în 180 de țări.

”Betty cea urâtă” nu s-a rezumat doar la micile ecrane, ci a putut fi urmărită și pe o importantă platformă de streaming, unde s-a menținut mult timp în TOP 10 cele mai urmărite seriale.

Serialul ”Betty cea urâtă” poate fi urmărit pe Happy TV, de luni până vineri, de la 06:00.

Citește și: Thalía, ironizată în mediul online din cauza felului în care a editat ultimele imagini cu ea. Ce ”gafă” a făcut vedeta

În articolul

Marcela Posada a slăbit 14 kilograme! Cum arată actrița din ”Betty cea urâtă” la 53 de ani, după schimbarea drastică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x