Mert Ramazan Demir se află în vacanță. Unde petrece zilele de vară actorul din Golden Boy – Dragoste rebelă

Publicat pe 16.06.2023 la 14:12 Actualizat pe 16.06.2023 la 15:29

Mert Ramazan Demir a sfârșit filmările pentru primul sezon al proiectului Golden Boy - Dragoste rebelă și în prezent se află în vacanță. Ce imagini a publicat în mediul online.

Mert Ramazan Demir poartă o cămașă albastră cu mâneci lungi

Mert Ramazan Demir se află în vacanță și a publicat primele imagini în mediul online

Happy Channel

Mert Ramazan Demir, cel care joacă rolul lui Ferit în Golden Boy – Dragoste rebelă a terminat filmările pentru sezonul 1 al serialului Golden Boy – Dragoste rebelă. Actorul a prezentat clipele din vacanță urmăritorilor din mediul online.

Mert Ramazan Demir se află în vacanță după un sezon plin pe platourile de filmare Golden Boy – Dragoste rebelă

Protagonistul din Golden Boy – Dragoste rebelă a publicat câteva imagini din vacanța de vis pe care o petrece pe o barcă, înconjurat doar de peisaje incredibile. Nu a lăsat prea multe detalii despre locația pe care a ales-o pentru a-și petrece zilele călduroase de vară. În cel mai recent interviu a vorbit despre un moment dureros pe care l-a trăit în timpul liceului, atunci când toată lumea râdea de sprâncenele lui fiind prea groase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Într-o zi am mers la liceu, m-am enervat foarte rău și mi-am tăiat sprâncenele cu o mașină de tuns. Au rămas doar colțurile. Atunci când lucram pe timpul verii la o brutărie a venit o soră și m-a întrebat ce-am făcut. Mi-a zis că sprâncenele au fost jignite. Forma lor mi-a luat toată încrederea. M-am rugat foarte mult ca sprâncenele mele să revină. Acum râd, dar a fost o perioadă foarte dificilă.”, a declarat Mert Ramazan Demir.

În cadrul celui mai recent eveniment la care a luat parte Afra Saraçoğlu a vorbit în fața jurnaliștilor despre orientarea sexuală a lui Mert Ramazan Demir. Cu toate acestea, vedeta a oprit interviul când a văzut în ce direcție se îndreaptă discuția. În mediul online, fanii s-au arătat de-a dreptul uimiți de ceea ce a avut loc la Elle Style Award Turcia 2023. S-a născut pe 28 ianuarie 1998 în Turcia și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai noii generații. Cu toate că l-a început nu credea că va avea un succes atât de răsunător cu proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă, lucrurile s-au schimbat în cele din urmă.

Mert Ramazan Demir și-a ignorat fanii sau ce s-a întâmplat cu adevărat

Echipa Golden Boy – Dragoste rebelă a organizat o petrecere pentru a celebra sfârșitul primului sezon. Totul a avut loc într-un salon de lux special pentru astfel de evenimente situat în Istanbul. Actorii au stat să-și întâmpine fanii și au făcut poze alături de ei. Mert Ramazan Demir s-a aflat în mașină în timp ce fanii l-au acaparat cu totul.

Mert Ramazan Demir joacă în două proiecte difuzate de Netlix: UFO și Sahmaran. De asemenea, este un model de excepție. A colaborat cu branduri importante precum Mercedes Benz, Gant sau Trendyol. Pe rețelele sociale a publicat imagini și filmulețe de pe platourile de filmare sau din proiecte profesionale importante.

S-a zvonit că ar forma un cuplu cu colega de platou din Golden Boy – Dragoste rebelă, însă de fiecare dată cei doi au negat ideea. Este unul dintre actorii noii generații, apreciat de fani din lumea întreagă. Cu toate acestea a primit și comentarii negative de-a lungul timpului. Este cel de-al cincilea copil la părinți

În articolul

Mert Ramazan Demir se află în vacanță. Unde petrece zilele de vară actorul din Golden Boy – Dragoste rebelă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x