Tuba Büyüküstün revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Vedeta din Asi – Împotriva destinului a oferit toate informațiile

Publicat pe 27.10.2023 la 12:15 Actualizat pe 27.10.2023 la 09:18

Tuba Büyüküstün a revenit în Turcia pentru un nou proiect profesional. Vedeta a oferit toate detaliile în cel mai recent interviu. Locuiește în Franța alături de fiicele sale.

Tuba Büyüküstün poartă părul lung, desprins și o bluză cu mânecă lungă

Tuba Büyüküstün revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional

Happy Channel

Tuba Büyüküstün a fost surprinsă de curând într-o fotografie care a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor. Aceasta a fost văzută plângând, însă a ținut să ofere explicații la scurtă vreme chiar în fața jurnaliștilor.

Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional

A reușit să-și construiască o carieră impresionantă de-a lungul timpului, însă a decis să-și trăiască viața în Franța alături de fiicele sale. Recent, a fost surprinsă de către jurnaliști în Nişantaşı, un cartier rezidențial din Istanbul. A menționat faptul că a revenit în țara natală pentru anumite proiecte profesionale pe care le va începe în curând. De asemenea, a ținut să transmită motivul pentru care s-a fotografiat plângând și a publicat imaginea pe contul personal de Instagram la categoria Instastory.

Urmărește Asi - Împotriva destinului, sâmbătă și duminică de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reușește în continuare să atragă atenția cu frumusețea sa și în mediul online are 6 milioane de prieteni virtuali, dar și peste 500 de fotografii și filmulețe postate până în prezent. După divorțul de Onur Saylak, tatăl fiicelor sale, a intrat într-o relație cu managerul turc Umut Evirgen. Cu toate acestea, nici această poveste de iubire nu a ținut la nesfârșit. Ulterior a luat decizia de a-și schimba traiectoria vieții personale și astfel s-a mutat în Franța.

Toprak și Maya locuiesc alături de mama lor celebră departe de țara natală, însă vedeta a luat această decizie cu scopul de a le lărgi orizonturile profesionale. De cele mai multe ori, vedeta trăiește departe de semenii săi. Vedeta se pregătește pentru continuarea filmărilor serialului "Zeytin Ağaç" difuzat pe Netflix. Din producție mai fac parte nume precum Seda Minister, Murat Boz și Fırat Tanış. Jurnaliștii au vrut să afle care a fost motivul pentru care vedeta a publicat o imagine în care se vede plângând.

“Nu a fost un motiv special. Haide să spunem că a venit din inimă.”, a declarat protagonista din Asi – Împotriva destinului.

Detaliile oferite de Tuba Büyüküstün despre filmările din vara anului 2023

Tuba Büyüküstün a subliniat faptul că se va afla pe platourile de filmare pentru filmările “Olive Tree”. Serialul a reușit să atragă atenția de la primul sezon.

“Filmările pentru cel de-al doilea sezon încep acum. Vom începe în această vară. Detaliile vor fi distribuite în curând. Nu știu dacă vom filma în Ayvalık din nou. Este un proiect de care sunt foarte pasionată. Echipa mea și prietenii cu care am legat o relație frumoasă sunt foarte drăguți și își face treaba foarte bine.”, a declarat Tuba Büyüküstün, potrivit medyabar.com. În cadrul aceluiași interviu, vedeta a vorbit și despre micuțele sale, ce îi întregesc viața în fiecare zi.

“Ele sunt foarte bine, cursurile și școala merg foarte bine. Sunt foarte mici, nu vreau să intervin cu ceea ce ele preferă din punct de vedere profesional. Desigur, au idealuri, dar este prea devreme să vorbesc despre asta.”, a spus actrița. Aceasta și-a pierdut câinile cu care a împărțit 17 ani din viață în luna mai. Evenimentul a fost distribuit și în mediul online, fanii fiind alături de vedetă.

În articolul

Tuba Büyüküstün revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Vedeta din Asi – Împotriva destinului a oferit toate informațiile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x