2018, anul gadgeturilor la feminin. Ce accesorii vei avea pe lista de dorințe anul ăsta

Publicat pe 01.02.2018 la 10:34 Actualizat pe 01.02.2018 la 10:38

Am făcut o lista cu cateva dispozitive care ne-au atras atentia si pe care ni le dorim anul acesta.

Nu doar bărbații se bucură la vederea unor dispozitive inteligente și elegante, și noi avem afinitățile noastre când vine vorba despre tehnologie.

Suntem îndrăgostite de frumos și ne place să fim mereu la curent cu noutățile, indiferent dacă sunt din lumea modei sau din lumea tehnologiei. Dacă mai punem la socoteală și faptul că multe dintre dintre gadgeturile noi îmbină utilul cu plăcutul, atunci suntem fane declarate. Am făcut, așadar, o listă cu câteva dispozitive care ne-au atras atenția și pe care ni le dorim anul acesta.

1. Un ceas inteligent şi cu adevărat elegant

Ceasurile inteligente sunt deja de ani buni pe piață, însă trebuie să recunoaștem că designul lor nu este tocmai unul feminin și diafan. Par a fi croite mai degrabă pentru un look masculin, mai dur, iar pe încheieturile noastre subțiri parcă nu dau foarte bine, nu-i așa? Ei bine, există și ceasuri inteligente cu un design mai feminin, cu brățări metalice, aurii sau argintii, curele și culori feminine. Două exemple de ceasuri inteligente cu un design feminin sunt cele de la Michael Kors, dar și Withings Activite.

2. Fără scrum și fără fum înecăcios

Dacă ești fumătoare, cel mai probabil știi deja că țigaretele clasice au fost înlocuite cu niște noi dispozitive dedicate fumatorilor adulti. IQOS, de pildă, nu scoate fumul acela neplăcut al țigărilor clasice și are și un design interesant, având chiar și posibilitatea de a-i pune o husă simpatică. Mai are rost să mai spunem că nu va trebui să îngheți în fața cafenelei, pentru că în majoritatea localurilor poți folosi liniștită unul din aceste dispozitive? Cu siguranță te-ai gândit deja la asta, nu?

În plus, hainele și părul îmbâcsite de fum vor deveni și ele doar o amintire. Neplăcută, am adăuga noi.

3. Boxă portabilă și clutch șic, 2 în 1

Cele mai multe dintre boxele portabile nu sunt deloc feminine când vine vorba despre aspect, însă în ultima perioadă s-au făcut pași importanți către a găsi un design mai plăcut pentru aceste accesorii pe care le folosim atât de des. Un cluch șic, strălucitor, în care îți poți pune câteva lucruri indispensabile, dar care are și funcția de boxă, de la Stelle Audio a fost de la prima vedere un accesoriu inclus pe lista noastră de dorințe.

De la evenimentele glam, până la petrecerile hip, la toate poți accesoriza boxa cluch, care nu e doar extrem de stilată, ci are și o oglindă încorporată, pe care suntem sigure că o vei găsi foarte utilă.

4. Telecomanda de selfie, pentru fotografii numai bune de pus în ramă

Deși nu e o noutate neapărat, telecomanda de selfie este un accesoriu puțin cunoscut, dar care însă ar putea să fie și un accesoriu pe care să-l porți mereu în geantă. De ce? Pentru că oricând se poate ivi un moment perfect de fotografiat și e mereu util. Selfie stick-ul are ceva competiție în forma acestei telecomenzi, sau poate, mai bine zis, are o rudă apropiată. Tot ce trebuie să faci este să fixezi cadrul, să stai frumos la poză și să apeși un buton. Următorul pas este să colecționezi like-uri pe Facebook și pe Insta.

Iată că lumea tehnologiei și a dispozitivelor electronice nu este numai a bărbaților, iar producătorii din această sferă s-au gândit și la noi. Care dintre gadgeturile enumerate de noi ți-a atras atenția?

Sursa foto: Alissa Kumarova/Shutterstock

În articolul

2018, anul gadgeturilor la feminin. Ce accesorii vei avea pe lista de dorințe anul ăsta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
„A venit iepurașul!” Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x