3 item-uri vestimentare cu care nu poti daca gres daca stii sa le accesorizezi corect

Publicat pe 11.06.2018 la 15:50 Actualizat pe 11.06.2018 la 16:23

Atunci cand vorbim despre piesele vestimentare vedeta din garderoba unei femei, putem vorbi sau mai corect zis, putem, intocmi cu siguranta despre un top in care se vor regasi diferite elemente, in functie de: gust, versatilitate, lejeritate, eleganta, si de ce nu, chiar momentul sau ocazia utilizarii.

Atunci cand vorbim despre piesele vestimentare vedeta din garderoba unei femei, putem vorbi sau mai corect zis, putem, intocmi cu siguranta despre un top in care se vor regasi diferite elemente, in functie de: gust, versatilitate, lejeritate, eleganta, si de ce nu, chiar momentul sau ocazia utilizarii.

Listele pot fi lungi, iar fiecare item are o poveste, o stare despre care intotdeauna se poate vorbi atat de mult. Indiferent de sursele inspirationale (branduri, influenceri, show-uri internationale si vedete de peste ocean), trendurile sunt reinvenatate, ba chiar adaptate. Asadar, ne raportam la o industrie in care creativitatea si originalitatea merg mana in mana si se completeaza armonios, dand nastere unor tinute wow!
Mixate cu indrazneala si curaj, ele influenteaza starea de spirit a celor care le poarta, deci nimic nu trebuie adaugat la intamplare.

Rochia, eleganta si fascinatie deopotriva

Privita ca o piesa plina de feminitate, rochie eleganta, aleasa corect, va “vorbi” despre tine in cele mai frumoase cuvinte. Te va descrie intr-un sir lung de complimente si iti va crea cea mai minunata stare. Ne uitam cu admiratie la cele mai inspirate propuneri si atunci cand suntem pe punctul de a achizitiona o piesa desavarsita, analizam detaliile si nimic nu scapa neverificat. Ca si in cazul pantofilor sau gentilor, numarul rochiilor niciodata nu poate fi prea mare. Prin urmare, colectiile de rochii Bien Savyy sunt menite sa impresioneze si sa iti declanseze nevoia de a avea cel putin o astfel de creatie.

Deux piece-ul, rafinament aparte

O astfel de alegere are nevoie de o atitudine pe masura. Trebuie sa incerci si tu cel putin o data aceasta abordare, mai ales daca te bucuri de un corp zvelt care iti permite un sacou cu un croi minimalist si pantalon tip cigarette. Daca in acest mix vei adauga o pereche de pantofi stiletto si un wet look cu siguranta, vei fi aparitia ce va intoarce capete si complimente deopotriva. Desi acest stil functioneaza foarte bine pe o silueta filiforma, nu avem cum sa nu vorbim despre senzualitatea care vine la pachet cu intregul concept. Cateva staruri din afara au mers pe acesta reteta sigura in cadrul aparitiilor la diferite decernari de premii, si daca macar te-am facut curioasa, nu ar strica sa dai un ochi peste ceva propuneri si vezi daca si cum se potriveste abordarea stilului tau.

Salopeta, confortul chic

Acest item functioneaza foarte bine mai ales daca esti in dubii atunci cand iti pregatesti tinuta pentru o ocazie mai speciala. Daca nu ai o asemenea piesa, ar fi bine sa investesti curand intr-o salopeta eleganta neagra. Negrul este clasic, este nemuritor si va fi intotdeauna o optiune cu care nu poti risca niciodata.. Negrul nu se demodeaza, nu iese din tendinte, ba din contra iti poate complimenta corpul. DesigneriI de top au reusit sa scoata acesta piesa vestimentara dintr-un con de umbra si actualmente ea a devenit alegere extrem de populara, bineinteles influentata de tendintele podiumurilor internationale.

Sursa foto: pexels.com

În articolul

3 item-uri vestimentare cu care nu poti daca gres daca stii sa le accesorizezi corect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x