3 modele de pantofi sport Nike care scot din anonimat tinutele de vara

Publicat pe 25.06.2018 la 18:01 Actualizat pe 25.06.2018 la 18:36

Vara asta, ieși din anonimat purtând cele mai cool modele de pantofi sport Nike, asortați în outfituri de senzație!

Încălțămintea sport este preferata multora dintre noi, pentru că este comodă și se asortează ușor în ținute diverse. O pereche de pantofi sport Nike reprezintă o alegere foarte bună pentru orice anotimp, dar mai ales pentru vară, când ne dorim să purtăm încălțăminte în care piciorul să nu transpire dar care să ne ofere lejeritate și să arate, în același timp, foarte bine în ținutele noastre.

Vara asta, ieși din anonimat purtând cele mai cool modele de pantofi sport Nike, asortați în outfituri de senzație!

Tinuta “all white”

Sursa foto: c.static-nike.com

Ținuta ”all white” poate fi o alegere foarte bună vara, din două motive. În primul rând, albul este o (non)culoare care va ține la distanță razele puternice ale soarelui. Mai apoi, aceasta arată foarte bine, fie că participi la petrecerile de pe plajă, că mergi în club, sau că ieși, pur și simplu, să-ți faci promenada.

Pentru acest gen de combinații vestimentare, îți propunem să porți o pereche de pantofi din colecția Nike Court Royale, un model clasic din catalogul de încălțăminte a acestui brand. De ce ne-au placut acești pantofi sport Nike? Deoarece reprezintă o piesă statement pentru garderoba oricărui bărbat, pentru că sunt ușor de curățat datorită calității materialelor utilizate și pentru că asortează la orice ținută, de la bermude și tricou până la costum!

2. Outfit colorblock

Sursa foto:www.gite-cantal-meandres.fr

Dacă e vară, să fie colorblock! Vara este cea mai potrivită perioadă în care să-ți pui creativitatea la contribuție, cu scopul de a concepe outfituri colorate. Colorblock este, așadar, o alegere ideală pentru sezonul cald. Cum obții o astfel de ținută? Nu foarte greu! Principiul de bază este să te oprești asupra trei culori puternice, pe care să le folosești pentru combinarea elementelor în outfitul tău. Așadar, cu siguranță că acești pantofi sport din imagine te vor ajuta să creezi un look colorblock! Încălțămintea Nike Classic Cortez este disponibilă în mai multe nuanțe de culoare, deci îți poți achiziționa mai multe perechi, care să-ți animeze garderoba.

În plus, acești pantofi sport Nike îți vor evidenția bronzul, indiferent în ce fel de combinații vestimentare i-ai purta!


3. Tinuta electrica de seara


Sursa foto:c.static-nike.com

Serile de vară au un farmec aparte, care nu se compară cu nicio altă senzație. Ieșirile, petrecerile și plimbările sunt, în acest sezon, mai glamouroase și, prin urmare, ai nevoie de ținute pe măsură. Ne-am gândit că o pereche de pantofi sport Nike te-ar putea ajuta să rămâi la moda, indiferent de momentul zilei. Ce spui de pantofii sport Nike Downshifter într-o nuanță de albastru electric? Părerea noastră este că te vor pune în valoare, contribuind la crearea unei apariții fabuloase!

Sursa foto:unsplash.com

În articolul

3 modele de pantofi sport Nike care scot din anonimat tinutele de vara

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x