6 greșeli de frumusețe pe care le faci când ești la birou

Publicat pe 13.02.2014 la 15:35 Actualizat pe 13.02.2014 la 16:13

Opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână - mare parte a vieții tale o petreci la birou, pe scaun, cu nasul în calculator. Nu ai cum să-ți alegi alt stil de viață, dar poți să renunți la obiceiurile nesănătoase pe care le-ai adoptat în acest mediu, dacă vrei o piele sănătoasă

Hepta

Opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână - mare parte a vieții tale o petreci la birou, pe scaun, cu nasul în calculator. Nu ai cum să-ți alegi alt stil de viață, dar poți să renunți la obiceiurile nesănătoase pe care le-ai adoptat în acest mediu, dacă vrei o piele sănătoasă .

Conform refinery29.com, majoritatea femeilor fac greșeli uriașe când se află la birou:

1. Conștient sau nu, când te afli la birou îți atingi adesea fața sau îți sprijini bărbia în palmă. Degetele cu care ai tastat în ultimul sfert de oră ating tenul sensibil, transferând bacteriile de la calculator spre porii tăi. Nu e de mirare că îți apar coșuri frecvent și ai tenul gras.

2. Dacă obișnuiești să folosești gel antibacterian sau săpun de foarte multe ori pe zi, e musai să ai o cremă de mâini aproape. Altfel, fiecare spălare îți va absorbi uleiurile naturale ale pielii, iar mâinile tale se vor usca.

3. Ai auzit că telefonul tău e mai murdar decât capacul de la WC. Nu este o minciunș tocmai de aceea ar trebui să-ți ștergi mobilul cu șervețele igienice zilnic (chiar tastatura și mouse-ul, dacă ai cum).

4. Poziția unei doamne la birou este picior peste picior. Deși postura este foarte sexy și adecvată, doctorii spun că poate cauza varice.

5. Ai biroul sub aerul condiționat? Dermatologii spun că aerul uscat îți va distruge pielea (mai ales în timpul iernii). Poate că nu poți face o schimbare radicală în birou, dar cel puțin încearcă să nu stai non-stop pe scaun, sub el. Așa, eviți și efectele nocive ale sedentarismului.

6. Ai grijă ca monitorul calculatorului să se afle la nivelul ochilor. Altfel, gâtul tău va resimți durerea unei poziții inconfortabile.

În articolul

6 greșeli de frumusețe pe care le faci când ești la birou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x