6 produse de beauty miraculoase sub 10 lei

Publicat pe 28.06.2013 la 15:30 Actualizat pe 28.06.2013 la 16:44

Cele mai bune produse pentru tenul si corpul tau pot fi cele mai ieftine de pe piata. De fapt, poti sa iti faci singura masti si tratamente faciale foarte bune folosind cateva ingrediente speciale. Vezi mai jos cinci dintre acestea (printre care si secretul de frumusete al Emmei Stone) care nu costa mai mult de 10 lei!

1. Bicarbonatul de sodiu este ingredientul misterios la care Emma Stone apeleaza de fiecare data cand vrea un ten stralucitor. Vedeta a spus revistei ELLE ca foloseste pudra simpla din bucatarie ca exfoliant - aceasta este grunjoasa ca un scrub dar suficient de fina incat sa nu irite pielea. Adauga si tu o lingurita lotiunii tale purifiante, amesteca si apoi maseaza-ti chipul cu ea.

2. Ananasul proaspat si kiwi-ul sunt ideale pentru hidratarea picioarelor uscate si a calcaielor crapate. Pur si simplu taie cateva rondele de ananas sau bucati de kiwi, maseaza-ti talpile cu ele timp de cinci minute, clateste-le si usuca-le apoi aplica crema hidratanta.

3. Uleiul de cocos este un balsam excelent. Studiile arata ca uleiul de cocos iti confera stralucirea si forta de care are nevoie parul tau deteriorat. Daca ai par ondulat, acest ulei iti va hidrata fiecare bucla in profunzime. Aplica-l noaptea inainte de culcare si acopera-ti parul cu o casca de dus.

4. Frisca poate actiona atat ca exfoliant cat si ca lotiune hidratanta. Acidul lactic din frisca ajuta la regenerarea ceulelor si confera luminozitate tenului tern in timp ce grasimile naturale confera hidratare pielii. Intinde una sau doua linguri de frisca rece, grasa, pe fata si gat, evitand zona ochilor si a buzelor. Lasa masca pe fata timp de 7 - 10 minute, apoi indeparteaza produsul cu o carpa uda. Curata fata cu apa calaie si usuc-o cu un prosop curat.

5. Uleiul de masline nu este bun doar in salate ci actioneaza si ca demachiant. Daca rimelul tau waterproof e imposibil de indepartat de pe gene, incearca sa folosesti cateva picaturi de ulei de masline pentru a-l dizolva. La final, nu mai trebuie sa il cureti pentru ca iti va hidrata genele.

6. Lamaile intineresc pielea. Taie una si maseaza-ti coatele si genunchii cu partea zemoasa. Acidul citric va actiona ca un iluminator si iti va inmuia pielea.

foto: chuckchansigold.com

În articolul

6 produse de beauty miraculoase sub 10 lei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x