Adori să mergi la petreceri? Uite ce ținute îți propune Roberto Cavalli!

Publicat pe 27.01.2014 la 20:42 Actualizat pe 27.01.2014 la 20:47

Bhutanul a fost inspirația designerului Roberto Cavalli în 2013, precum și actele de rebeliune care au măcinat Europa în ultimii ani. Pentru sezonul de primăvară-vară 2014, designerul italian continuă “revoluția stilului” printr-o călatorie stilistica la tropice cu o oprire in enclavele punk ale Londrei

Bhutanul a fost inspirația designerului Roberto Cavalli în 2013, precum și actele de rebeliune care au măcinat Europa în ultimii ani. Pentru sezonul de primăvară-vară 2014, designerul italian continuă “revoluția stilului” printr-o călatorie stilistica la tropice cu o oprire in enclavele punk ale Londrei. Oriunde ar merge, imprimeurile animal, print-urile digitale, denim-ul prespalat și rochiile asimetrice îl urmează.

In 2014, catwalk-ul a primit o infuzie de “agresivitate sexuala”, ceea ce i-a determinat pe redactorii revistei Vogue sa faca un “portret robot” al femeii Just Cavalli: “Merge de pe un yaht pe altul, purtand rochii cu spatele gol, colectioneaza bijuterii si barbati. Este femeia Just Cavalli o fiica rebela sau o femeie care isi planuieste petrecerile in jurul Europei, din dorinta de a fi remarcata?!”

Fara indoiala, designer-ului italian ii place opulenta, exotismul si extravaganta, atribute pe care le imprima fiecarei colectii in parte. Cea din 2014 (disponibila in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City) este un colaj de animal print, tartan si flori exotice. Salopetele cu decolteu adanc sunt concurate de rochiile lungi, asimetrice si cu slit adanc. Pantalonii stramti au fost combinati cu topuri scurte sau cu bustiere si tunici. Fustele mini si rochiile inspirate din lenjeria intima au dezvaluit o femeie fara inhibitii, dar totusi in trend.

În articolul

Adori să mergi la petreceri? Uite ce ținute îți propune Roberto Cavalli!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x