Are o avere colosală, dar e blestemat să sufere! Povestea de viață cutremurătoare a lui Keanu Reeves

Publicat pe 26.04.2015 la 16:05 Actualizat pe 26.04.2015 la 16:12

Îl ştim din trilogia Matrix şi din filme precum Dracula, A Walk in the Clouds sau Speed, însă în ciuda celebrității sale, Keanu Reeves a trăit o adevărată dramă de-a lungul vieții.

Îl ştim din trilogia Matrix şi din filme precum Dracula, A Walk in the Clouds sau Speed, însă în ciuda celebrității sale, Keanu Reeves a trăit o adevărată dramă de-a lungul vieții.

Keanu provine dintr-o familie cu probleme. Tatăl său a fost arestat pentru trafic de droguri, în timp ce mama sa făcea carieră în streaptease. Actorul s-a născut în Beirut, dar familia lui s-a mutat ulterior în Canada, unde mama lui s-a recăsătorit de mai multe ori.

Actorul cu o avere estimată la 500 milioane de euro nu a avut noroc nici în dragoste. Iubita care urma să îi devină soție a murit într-un tragic accident de mașină, iar înainte să moară pierduse un copil. De atunci, Keanu nu s-a mai implicat în nicio relație serioasă și nu are niciun copil.

Iar drama lui nu se oprește aici! Cel mai bun prieten al actorului, River Phonix, a murit din cauza unei supradoze în anul în care tatăl lui Keanu fusese arestat din nou.

Sora mai mică a avut leucemie, însă a reușit să se vindece. Drept mulțumire, Keanu a donat 70% din câștigurile filmului Matrix pentru mai multe spitale care vindecă această boală cumplită.

Keanu Reeves este unul dintre puținele vedete care umblă fără bodyguarzi, folosește mijloace de transport în comun și trăiește într-un apartament.

“Trăiesc într-un apartament și am tot ce îmi trebuie. De ce aș alege o casă mare și goală?”, a declarat actorul într-un interviu mai vechi.

În articolul

Are o avere colosală, dar e blestemat să sufere! Povestea de viață cutremurătoare a lui Keanu Reeves

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x