Au trecut 25 de ani de la succesul "Dirty Dancing"! Vezi cum arata Jennifer Grey in prezent!

Publicat pe 23.08.2012 la 23:28 Actualizat pe 24.08.2012 la 09:33

La 52 de ani, Jennifer Grey este mai in forma ca niciodata. La cea de-a 25-a aniversare a filmului care a facut-o celebra, actrita a facut furori cu o vestimentatie sexy, care se potrivea perfect formelor sale feminine.

In 1987, Jennifer Grey reusea sa cucereasca o lume intreaga cu miscarile sale gratioase si provocatoare din pelicula "Dirty Dancing", unde dansa alaturi de Patrick Swayze, intrand astfel in istoria cinematografiei.

"Intotdeauna am crezut despre Patrick Swayze ca este un om vulnerabil. Facea totul cu multa pasiune, insa am vazut in el si aceasta frumoasa, frumoasa vulnerabilitate si cred ca asta l-a facut sa fie omul pe care astazi il regretam cu totii", a dezvaluit actrita, citata de NBC.

Debutul lui Jennifer a fost in 1980, ca model, cand a devenit imaginea bauturii "Dr. Pepper". Insa moddeling-ul nu a fost chiar pasiunea ei, astfel a ajuns sa joace in filme ale unor regizori celebri, insa in roluri mici.

In 1986 a reusit sa cucereasca scena filmului american prin pelicula "Ferris Bueller's Day Off", unde a jucat alaturi de Matthew Broderick. In anul urmator, s-a reunit cu Patrick Swayze, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale productiei "Red Dawn". "Dirty Dancing" a avut un succes enorm la nivel mondial, desi a fost realizat cu buget redus. Rolul Frances "Baby" Houseman i-am adus lui Jennifer nominalizarea pentru rolul de "cea mai buna actrita" la Globul de Aur. In 1990, actrita a avut doua operatii estetice la nas, ceea ce i-a schimbat complet infatisarea care i-a adus celebritatea. Acest lucru a dus si la declinul carierei ei. "Am intrat in sala de operatii in calitate de vedeta si am iesit ca un anonim", dezvaluia actrita intr-un interviu din anii '90.

Insa totul e bine cand se termina cu bine. Au trecut 25 de ani de la succesul "Dirty Dancing", iar Jennifer se poate lauda cu un fizic de invidiat, la frumoasa varsta de 52 de ani.

Foto: Hepta

În articolul

Au trecut 25 de ani de la succesul "Dirty Dancing"! Vezi cum arata Jennifer Grey in prezent!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a venit tocmai din India pentru a vedea cum se petrece Paştele românesc. Reacţia ei când a ajuns pe Transalpina: "Suntem norocoşi"
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x