Auditiile X Factor – lider de audienta de la inceput la sfarsit

Publicat pe 23.10.2012 la 13:21 Actualizat pe 23.10.2012 la 15:18

x factor

Show-ul de la Antena 1 pe primul loc si aseara

X Factor a fost si aseara lider detasat de audienta in randul tuturor targeturilor relevante. Antena 1 a ocupat prima pozitie in clasamentul posturilor de televiziune, fiind urmata de Kanal D si Pro Tv. Concurentii X Factor intra de saptamana viitoare in bootcamp, iar telespectatorii au putut urmari duminica si luni ultimele doua editii X Factor inregistrate la auditii. Inca de la lansarea celui de-al doilea sezon, pe 23 septembrie, show-ul de la Antena 1 s-a impus lider autoritar de audienta la nivelul tuturor categoriilor de public.

Au fost mii, au ramas doua sute. Concurentii X Factor intra de saptamana viitoare in bootcamp, iar in aceasta saptamana, romanii au avut de doua ori mai mult X Factor. Show-ul care i-a tinut in fata televizoarelor in ficare duminica, de cinci saptamani incoace, i-a convins sa ramana aproape de Antena 1 si aseara, la prima programare X Factor intr-o zi de luni. Ultimul episod al auditiilor a surclasat concurenta, conducand detasat topul celor mai urmarite programe tv, in conditiile unei concurente acerbe.

Astfel, luni, 22 octombrie, in intervalul, 20.30 -22.29, Antena 1 a inregistrat la nivelul targetului 18-49 urban un rating mediu de 11.4 puncte si o cota de piata de 23%, cifre de audienta aproape duble decat cele inregistrate Kanal D, postul de televiziune care a ocupat cea de-a doua pozitie in clasament. Pe locul al treilea s-a situat, in acelasi interval si in randul aceluiasi public, Pro Tv cu mai putin de jumatate din numarul de telespectatori inregistrati de Antena 1, adica 5.4 % rating si 11% share.

Editia de aseara X Factor nu a fost lipista de peripetii. Dupa ce duminica, Cheloo a ales sa paraseasca sala cand un concurent a dorit sa cante manele, ieri, un alt concurent a reusit sa il scoata din sarite pe juratul X Factor, dar si pe colegii lui. Deloc impacat cu verdictul primit, concurentul a trecut de la rugaminti la insulte si, in ciuda eforturilor juratilor de a-i multumi pentru prezenta si a-i spune ca timpul alocat prestatiei lui a expirat, concurentul a refuzat sa paraseasca scena. La un moment dat, iritat, Cheloo s-a ridicat de pe scaun, iar baiatul din Iasi a devenit si mai agitat, sfasiindu-i panatlonii lui Razvan Simion si fugind apoi cu lavaliera, fara a mai sta de vorba cu cineva din echipa.

In minutul de aur, 21. 24, 1.352.000 de telespectatori din mediul urban urmareau Antena 1, un numar de aproape trei ori mai mare decat al acelora care, la aceeasi ora, priveau programul difuzat de PRO TV.

De saptamana viitoare, conucrentii intra in Bootcmap. Astfel, duminica si lunea viitoare, telespectatorii vor avea din nou X Factor la puterea a doua si vor afla care dintre cei 200 de concurenti selectati de juriu in toata tara vor ramane in cursa pentru marele premiu in valoare de 200.000 de euro.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All Urban , 18-49 Urban

Perioada 22 octombrie 2012

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

În articolul

Auditiile X Factor – lider de audienta de la inceput la sfarsit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x