Black Gold by Catalin Botezatu

Publicat pe 09.05.2011 la 16:54

bote

Catalin Botezatu a prezentat in ultima seara a festivalului Bucharest Fashion Week cea mai recenta colectie Haute Couture, intitulata “Black Gold”.

Pe scena evenimentului au urcat manechine consacrate dar si foste concurente Next Top Model care au defilat in creatii extrem de elegante, marca Botezatu.

Rochiile au abundat in material fine, scumpe, organza, dantela, catifea, insertii de cristale Swarovski, paiete si alte accesorii care au transformat colectia intr-un produs exclusivist.

Rochiile evidentiaza formele corpului, silueta drepta, alungita si au fost accesorizate cu gulere spectaculoase, mansete, aplicatii de pietre stralucitoare si flori stilizate.

Lui Catalin Botezatu niciodata nu i se pare prea putin. Designerul imbogateste fiecare colectie apeland la detalii care se lasa descoperite in timp, pentru a bucura ochiul privitorului dar si pentru a crea un adevarat spectacol pe scena si a se apropia, prin creatiile sale, de idealul sau de femme fatale.

Rochiile pretioase au fost completate de un machiaj inedit si coafuri desprinse din poveste. Machiajul realizat de Mirela Vescan este ascendent, culorile folosite se regasesc in vestimentatie si in aplicatiile sofisticate, lucrate manual.

Mirela Vescan a folosit aplicatii din frunzele unui copac nordic pe care le-a achizitionat de la Rovaniemi, Finlanda, orasul lui Mos Craciun, in timpul filmarilor pentru Next Top Model.

Pentru buze, a folosit un ruj negru cu aplicatii de paiete pentru ca textura buzelor sa fie cat mai apropiata de cea a vestimentatiei.

Coafurile realizate de echipa lui Laurent Tourette sunt inalte, ca in cazul tuturor colectiilor lui Catalin Botezatu. Au fost folosite aplicatii din par natural, vopsite in mai multe culori, constructii impletite cu aplicatii care se regasesc si in vestimentatie.

Textura paietelor din coafura este 3D pentru ca pe scena sa arate cat mai spectaculos.

Aviator – prima colectie pe segmental marochinarie

In ultima seara a festivalului Bucharest Fashion Week, Catalin Botezatu a prezentat si colectia Aviator. Este prima lui colectie in care ataca si segmentul de marochinarie.

Astfel, pe podium au urcat manechini imbracati in costume de aviator, dar si lenjerie intima, pantaloni de piele, camasi accesorizate cu manusi din piele, genti si ochelari fumurii.

Ambele colectii vor fi prezetate in aceasta vara in cadrul evenimentelor fashion din Romania iar colectia Black Gold va figura in calendarul festivalurilor de moda internationale la care Catalin Botezatu a fost invitat.

În articolul

Black Gold by Catalin Botezatu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 iunie 2024. Berbecii plănuiesc o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 3 iunie - 1 iulie 2024. Început de vară cu val de aer tropical; temperaturile resimţite vor depăşi 35 de grade Celsius
a1.ro
Imagine rară cu fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea. Vlad a împlinit zece ani
HelloTaste.ro
Mini plăcinte cu vanilie și căpșuni. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Cei mai loiali bărbați, potrivit astrelor. Vezi cine își dorește o relație de lungă durată
useit.ro
De unde provin gândacii de bucătărie, de fapt. Experții au deslușit în sfârșit misterul după 250 de ani
as.ro
„Nu prea mai am timp!” Ion Țiriac nu uită de unde a plecat! Suma uriașă pe care o va investi pentru România
MediCOOL
Exerciții fizice pentru dureri de genunchi. Cum pot ameliora simptomele
Spynews
Radu Mazăre este eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanței de la Tribunalul Ilfov
DeParinti
Ce este testul de sarcină ultrasensibil și cu ce se diferențiază de un test normal
MediCOOL
Remedii naturale pentru buze decolorate. Cum poți atenua acest aspect
HelloTaste
Tort cu mere caramelizate și frișcă. Trucuri pentru a obține cel mai gustos desert
x