Brad Pitt a făcut primul pas spre împăcarea cu fosta soție, Jennifer Aniston. Actrița este în culmea fericirii

Publicat pe 11.06.2017 la 17:28 Actualizat pe 11.06.2017 la 18:01

El si-a cerut scuze, ea l-a iertat.

hepta.ro

La aproape un an de când s-a aflat de divorțul lui, Brad Pitt este într-un plin proces de ”reabilitare”. Actorul recunoaște că a avut mari probleme cu alcoolul, iar acum încearcă să își răscumpere greșelile trecutului. Una dintre cele mai mari este aceea că a părăsit-o pe Jennifer Aniston, după 5 ani de căsnicie.
Zielel acestea, Jennifer se pregătește să aniverseze doi ani de când și-a refăcut viața, alături de Justin Theroux, cel care a făcut-o să uite de suferința provocată de Brad Pitt.

Acum, Brad Pitt face tot posibilul pentru a intra în grațiile fostei sale soții. Astfel că el și-a cerut scuze față de aceasta, pentru că a făcut-o să sufere enorm când a părăsit-o în favoarea Angelinei Jolie.

Actorul în vârstă de 53 de ani s-a întâtlnit, recent, cu fosta lui soție, iar presa de peste ocean a speculat din plin momentul. Mai ales acum, când Brad este vulnerabil.

Conform presei internaționale, Brad Pitt a insistat să se vadă cu fosta lui soție pentru a-și cere scuze pentru toată suferința pe care i-a produs-o. Actorul nu a fost niciodată atât de deschis în ceea ce privește sentimentele lui, motiv pentru care, Jennifer a rămas plăcut surprinsă de gestul fostului ei soț. Conform unei surse din anturajul celor doi, Jennifer s-a declarat încântantă de gestul lui Brad, de schimbarea în bine pe care el și-o dorește, motiv pentru care ea l-a iertat pentru toată suferința.

În prezent, Brad Pitt trece printr-o etapă de vindecare, iar psihologul i-a sugerat să încerce să își ceară iertare tuturor acelora cărora le-a produs suferință.

În articolul

Brad Pitt a făcut primul pas spre împăcarea cu fosta soție, Jennifer Aniston. Actrița este în culmea fericirii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x