Care sunt cei mai cool ochelari de soare pentru barbati? 5 modele pe care sa le ai in atentie

Publicat pe 15.11.2019 la 17:36 Actualizat pe 15.11.2019 la 17:41

Pentru a gasi perechea potrivita, trebuie sa tii cont de forma fetei si ocaziile unde ii vei purta. Poti gasi o gama variata de ochelari de soare pe lentiamo.ro. Vrei cateva idei?

Foto: pixabay.com

Daca esti un barbat interesat de stil, stii deja faptul ca ochelarii de soare sunt un accesoriu care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba. Totusi, alegerea acestora nu este un proces atat de simplu. Pentru a gasi perechea potrivita, trebuie sa tii cont de forma fetei si ocaziile unde ii vei purta. Poti gasi o gama variata de ochelari de soare pe lentiamo.ro. Vrei cateva idei? Incearca unul din urmatoarele modele!

1. Modelul Aviator

Ii recunosti prin faptul ca au lentila convexa si ramele subtiri. Acest model a fost realizat de catre Bausch & Lomb pentru pilotii americani, in al II-lea Razboi Mondial. Initial, design-ul original transmitea doar 15% din lumina primita. Totusi, lucrurile s-au schimbat! Cu toate ca au fost creati sa blocheze razele solare din orice unghi la inceput, majoritatea modelelor din ziua de azi numai au aceasta caracteristica. Pe langa popularitatea din 1950, ochelarii Aviator au fost populari si in anii 1970 si 1980, cei mai cunoscuti fiind cei cu lentila verde si rama aurie.

Acest model se potriveste cu aproape orice forma a fetei, cea mai avantajata fiind fata ovala. Ii poti purta la costum, dar cel mai bine se vor potrivi la tinutele casual, alaturi de un tricou si blugi. Deoarece ies in evidenta, incearca sa eviti purtarea altor accesorii. Iar daca nu-ti place modelul clasic, poti cauta unul care sa aiba lentilele de dimensiuni mai mici sau marginile acestora diferite.

2. Modelul ClubMaster

Au avut foarte mult succes intre anii 1950-1960 si sunt caracterizati de partea din plastic, care urmareste linia sprancenelor. Ii gasesti cu rame complete sau prezente doar in partea superioara a lentilelor. Evita modelele negre, deoarece acestea sunt prea simple! Incearca in schimb, o pereche cu lentilele albastre. Ochelarii Clubmaster se potrivesc atat pentru tinutele business, cat si pentru cele smart-casual. In plus, aspectul vintage al acestora, te va ajuta sa lasi o impresie placuta.

3. Ochelarii de soare rotunzi

Acesti ochelari sunt specifici stilului retro. Au inceput sa fie purtati in 1930 si au crescut cel mai mult in popularitate dupa 1970. Forma lor minimalista este asociata subculturii hipster si avantajeaza barbatii care au fata patrata. Daca ai fata rotunda sau triunghiulara, s-ar putea insa sa nu ti se potriveasca. Poti purta acesti ochelari cu un tricou polo si o pereche de pantaloni chino sau impreuna cu un costum in 2 piese.

4. Modelul Wayfarer

A fost inventat in anul 1956 si este singurul model care concureaza la popularitate cu ochelarii Aviator, avand de-a lungul timpului numeroase reveniri in moda. Ii recunosti prin faptul ca au forma rectangulara, iar rama este completa si fabricata din acetat. Acesta este un material hipoalergenic, ochelarii fiind perfecti chiar si pentru persoanele care au pielea sensibila.

Vin bine barbatilor cu fata rotunda sau ovala, deoarece forma lor complementeaza aceste trasaturi. Cel mai cunoscut model Wayfarer si totodata cel mai usor de asortat, este cel pe negru. Poti cumpara astfel de modele de ochelari de soare pentru barbati de la Lentiamo.ro. Acestia nu se potrivesc la tinutele business! Dar daca preferi sa te imbraci casual, ar putea fi optiunea perfecta pentru tine.

5.Ochelarii de soare supradimensionati

Acest stil a devenit popular la inceputul anilor 1960. Ochelarii supradimensionati se gasesc in toate formele si ce alegi depinde doar de tine. Daca ai fata rotunda, iti trebuie o pereche cu marginile rectangulare. In cazul in care ai fata patrata, opteaza pentru ochelarii rotunzi. Iar daca ai fata ovala, ai nevoie de o pereche cu forma patratata. Acesti ochelari ii poti integra in orice fel de tinuta. Sunt destinati barbatilor care vor sa atraga atentia, avand ramele si lentilele foarte mari.

Cum sa-ti alegi ochelarii de soare

In primul rand, investeste in acest accesoriu! Chiar daca initial te va costa mai mult, o pereche de calitate va rezista in timp si te va proteja de razele solare. Pe langa asta, tine cont de forma fetei! Daca esti inca nehotarat, un model din cele mentionate mai sus sigur iti va veni bine.

În articolul

Care sunt cei mai cool ochelari de soare pentru barbati? 5 modele pe care sa le ai in atentie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x