Cauti rochii elegante pentru nunta? Iata 3 sfaturi care te vor ghida catre alegerea perfecta!

Publicat pe 16.08.2018 la 10:28 Actualizat pe 16.08.2018 la 10:32

Pentru a avea tinuta perfecta, alegerea ta trebuie sa fie de bun gust si sa se potriveasca atat corpului tau, cat si evenimentului la care esti invitata.

Sezonul nuntilor este in plina desfasurare, iar sfarsitul acestuia va fi, cel mai probabil, in luna octombrie. Astfel, invitatiile de nunta pe care inca nu le-ai onorat iti pot adresa intrebarea “cu ce ma imbrac?”, iar alegerea unei rochii elegante este tot mai grea.

Pentru a avea tinuta perfecta, alegerea ta trebuie sa fie de bun gust si sa se potriveasca atat corpului tau, cat si evenimentului la care esti invitata. Pentru a-ti usura gasirea unei rochii elegante care sa lase impresia pe care o doresti, in randurile de mai jos vei gasi cateva reguli de baza dupa care sa te ghidezi atunci cand cauti rochii elegante pentru nunta la care urmeaza sa participi.

1. O nunta impune ceva mai multe rigori vestimentare decat un eveniment standard, asadar va trebui in primul rand sa stii ce sa eviti. Astfel, in cazul in care te gandeai la purtarea unei rochii elegante albe, evita cu orice pret aceasta culoare. Majoritatea mireselor aleg nuantele de ivoire si alb pentru rochiile purtate la cea mai importanta seara a vietii lor, asadar nu ai vrea sa te confunzi cu femeia din centrul atentiei.

2. Atunci cand pregatesti vestimentatia pentru un astfel de eveniment, cel mai probabil iei in calcul rochiile elegante lungi, insa nu este neaparata nevoie sa alegi un astfel de model daca nu te reprezinta intrutotul. Poti lua in calcul si modelele de rochii scurte care pastreaza, totusi, eleganta si rafinamentul cerute de o petrecere de nunta.

In cazul in care te hotarasti asupra rochiilor elegante mai scurte, atunci orienteaza-te catre un model care sa nu expuna foarte multa piele. Pentru a-ti pune in valoare calitatile corpului fara sa atragi atentia de la sarbatorita serii, poti opta pentru un model cu decolteu adanc sau cu spatele gol. Foarte important, insa, este ca aspectul tau sa fie echilibrat, asadar adauga vestimentatiei tale cateva bijuterii fine, o poseta eleganta de tip plic si o pereche de pantofi cu toc subtire.

3. Culoarea este foarte importanta, fie ca alegi rochii elegante lungi sau scurte, asadar intereseaza-te de nuanta purtata de domnisoarele de onoare si incearca sa o eviti. De asemenea, nici negrul nu este ideal pentru astfel de evenimente, insa nu este exclus ca un model deosebit sa iti ofere aspectul elegant si extravagant pe care il urmaresti.

Culoarea corect aleasa in cazul unei rochii elegante te poate transforma intr-o aparitie care atrage toate privirile sau te poate face sa te pierzi in multime. In acest sens, un aspect foarte important pentru gasirea nuantelor care te complimenteaza este tonul pielii tale. Determinarea nuantei tenului tau este foarte simpla: intoarce palma in sus si priveste-ti venele de la incheietura mainii. In cazul in care ele sunt verzi sau galbene, tenul tau este cald, iar daca acestea sunt violet sau albastre, tenul tau este rece.

Pentru doamnele si domnisoarele cu ten cald, cele mai potrivite rochii elegante sunt cele ce amintesc de culorile pamantului, cum ar fi verde inchis, maro sau auriu. Daca ai tenul rece, nuantele de gri, albastru sau argintiu se potrivesc cel mai bine unei rochii elegante care sa iti vina perfect. In plus, poti alege nuantele ce evoca cerul sau apa.

Stim foarte bine ca rochiile elegante se pot ridica la sume foarte mari, iar gasirea unui model potrivit pentru nunta este foarte grea daca bugetul nu-ti permite prea multe variante. Daca vrei sa arati excelent fara sa cheltui sume prea mari, intra pe site-ul oficial Bogas.ro si descopera colectia variata de rochii elegante la preturi incredibile, potrivite nuntii la care esti invitata.

În articolul

Cauti rochii elegante pentru nunta? Iata 3 sfaturi care te vor ghida catre alegerea perfecta!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x