Caz INCREDIBIL! Un condamnat la moarte a scăpat de execuție fiindcă medicii... nu i-au găsit vena pentru injecția letală

Publicat pe 17.11.2017 la 10:57 Actualizat pe 17.11.2017 la 12:48

Au si raufacatorii ”Dumnezeul” lor?

Alva Campbell, în vârstă de 69 de ani a fost condamnat la moarte prin injecție letală de statul Ohio, dar execuția nu a putut avea loc dintr-un motiv inedit.

Timp de 30 de minute, asistentele s-au chinuit să îi găsească o venă la mână în care să îi aplice serul, dar... fără succes.

La un momentdat, părea că medicii i-au găsit, totuși, un vas de sânge, dar în ciuda tuturor eforturilor, procesul a fost în zadar. Au fost nevoiți să îl ducă pe deținut înapoi în celulă.

Se pare că, avocații acestuia atenționaseră dinainte autoritățile că deținutului nu i se putea aplica pedeapsa capitală.

La escalofriante escena duró unos treinta minutos. Sus abogados ya habían avisado a las autoridades de la imposibilidad de aplicar al condenado la pena capital por inyección letal. Anteriormente no pudieron instalarle ni un cateterismo.

Fumător înrăit, acesta suferea de o boală gravă la plămâni și abia putea respira. Nici varianta instalării unui cateter nu a dat roade.

În urma incidentului, avocații bărbatului au solicitat schimbarea pedepsei, dar autoritățile încă nu au luat o decizie. ”Nu ne vom grăbi ca să executăm pe cineva”, a spus directorul închisorii, conform El Pais.

Alva Campbell a fost condamnat la moarte pentru uciderea lui Charles Dials, un tânăr de 18 ani, pe care l-a împușcat de două ori în cap, în aprilie 1997.

În articolul

Caz INCREDIBIL! Un condamnat la moarte a scăpat de execuție fiindcă medicii... nu i-au găsit vena pentru injecția letală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x